Hyötyajoneuvot yrityksille

ALD Automotive on yritysautoilun ammattilainen, joka auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat työkalut hyötyajoneuvojen hankintaan, hallinnointiin ja autopolitiikan konsultointiin. Autamme mielellämme myös sähköautoiluun liittyvissä ratkaisuissa.

Löydämme sinulle kokonaiskustannuksiltaan taloudellisimmat hyötyajoneuvovaihtoehdot

Kun olet hankkimassa uutta pakettiautoa tai muuta hyötyajoneuvoa yrityksellesi, aloitamme yhteistyömme yrityksesi tarpeiden ja olemassa olevan autokannan kartoituksesta. Selvitämme yhdessä autojen erityisvaatimukset ja erityisvarustelutarpeet.

Kun vaatimukset ja tarpeet ovat selvillä, laskemme sinulle eri ratkaisuiden kokonaiskustannukset ajoneuvon koko elinkaaren ajalle (TCO, total cost of ownership). Näiden laskelmien perusteella suosittelemme yrityksellesi kustannustehokkaimmat merkit ja mallit.

Huomioimme myös yrityksen päästötavoitteet ja tutkimme halutessanne myös sähköajoneuvovaihtoehtoja. Sähköpakettiautojen valikoima kasvaa jatkuvasti ja ne soveltuvatkin jo monenlaiseen työajoon.

Näiden vertailujen avulla voit helposti valita yrityksellesi taloudellisimman vaihtoehdon markkinoilta löytyvistä vaatimuksiin vastaavista ajoneuvoista. 

Saat yrityksellesi räätälöidyt ajoneuvoratkaisut joustavalla palvelupaketilla

Tavoitteenamme on tarjota paras asiakaskohtaisesti räätälöity ratkaisu yritysautoilun tarpeisiin. Erilaisista palvelumalleistamme löydät joustavasti yrityksellesi sopivat ratkaisut. Vaihtoprosessia voit helpottaa esimerkiksi olemassa olevan ajoneuvokannan myynnillä ja takaisinvuokrauksella tai realisointipalvelumme avulla.

Palveluvalikoimamme avulla huolehdimme puolestasi muun muassa: 

  • Ajoneuvokannan liikkeelläolon, joustavuuden ja seisonta-ajan optimoinnista
  • Kontrollointiin, hallinnointiin ja organisointiin käytetyn ajan minimoinnista 
  • Kulujen läpinäkyvyydestä ja hintatakuusta ALD Matrix -mallin mukaisesti
  • ALD Electric -palvelumallin avulla kaikista sähköautoiluun liittyvistä ratkaisuista

Yritysleasingin kustannukset pysyvät edullisina myös markkinoiden muutoksessa

Meillä ALD Automotivella ajoneuvokannan hallinnoinnin ammattilaiset seuraavat jatkuvasti alan trendejä sekä erilaisten hintojen kehittymistä. Hoidamme puolestasi:

  • Hintaneuvottelut ja palveluehdot kaikkien osapuolten kanssa: autokauppiaat, korjaamot, rengasyritykset, vakuutusyhtiö, erityisvarustelut
  • Jatkuvan kulujen kontrolloinnin: Onko laskutettu hinta neuvotellun ehdon mukainen?
  • Teknisen kontrollin: Ovatko huollot oikeita ja perusteltuja?
  • Säännöllisen vertailun eri merkkien, mallien ja hintojen välillä

Helppokäyttöisellä ALD Ajotietopalvelulla pidät ajotiedot ajan tasalla sähköisesti

Monesti hyötyajoneuvoille pidetään vielä perinteistä ajopäiväkirjaa. Olemme kehittäneet helppokäyttöisen ajotietopalvelun, jonka avulla ajotiedot pysyvät ajan tasalla sähköisesti. Lue lisää ALD Ajotietopalvelusta.

Onko hyötyajoneuvojen hankkiminen ajankohtaista? Soita meille 010 404 00 tai jätä yhteydenottopyyntö niin etsimme teidänkin yrityksellenne parhaat ratkaisut!

Lue hyötyajoneuvoratkaisuista lisää blogistamme:
Hyötyajoneuvot leasingilla: 7 syytä vaihtaa omistuksesta leasingiin
Hyötyajoneuvojen leasing on helpompaa kuin luulit – lue asiantuntijan vinkit eri ratkaisujen hyödyistä

Ota yhteyttä
010 404 00