ALD Switch - lisää joustavuutta sähköautoiluun

ALD Switch –palvelun avulla täyssähköisellä työsuhdeautolla ajava asiakkaamme voi ottaa tarvittaessa joustavasti käyttöönsä perinteisellä polttomoottorilla varustetun auton.

Väliaikainen auto käyttöön ALD Automotiven kautta

Kaipaatko sähköautoiluun joustavuutta, joka vastaa autoilijan muuttuviin tarpeisiin? ALD Switch mahdollistaa yrityksellesi vähäpäästöisen autokannan - joustavuudesta ja autoilijoittesi mukavuudesta tinkimättä. Palvelun avulla autoilijasi saavat käyttöönsä kuhunkin tilanteeseen sopivan auton.

Auto vaihtoon vaikka loman ajaksi

ALD Switch –palvelun avulla työntekijänne voivat ottaa perinteisellä polttomoottorilla varustetun auton käyttöönsä esimerkiksi loman tai muun pidemmän automatkan ajaksi. Latausverkoston harvemmilla alueilla liikkuessa voi olla edelleen kätevämpää liikkua bensiini- tai dieselkäyttöisellä autolla.

Haluamme tarjota työntekijöillenne mahdollisuuden vähentää paikallisia päästöjä ajamalla päivittäiset ajonsa alhaisemman verotusarvon täyssähköautolla. Samalla yrityksesi voi hyötyä alhaisemmista polttoainekuluista. Kuitenkin tarvittaessa autoilija voi vaihtaa joustavasti toiseen, paremmin väliaikaisia tarpeita vastaavaan autoon.

Miten palvelu toimii?

ALD Switch -palveluun on oikeutettu jokainen ALD:n asiakasyritys ja heidän autoilijansa. Riittää, että autoilijalla on ALD:n omistamasta täyssähköautosta pitkäaikaisvuokrasopimus voimassa.

Autoilija voi hyödyntää ALD Switch –palvelua jopa neljä viikkoa vuodessa, ilman kilometrirajoituksia. Lyhimmillään lainauksen voi sopia viikon ajaksi. Samalla viikkohinnalla autoilija voi vapaasti hyödyntää ALD:n omaa, Vantaalla sijaitsevaa odotus- ja sijaisautokantaa, ilman minkäänlaista kokoluokka- tai muuta rajoitusta.

Valikoimastamme löytyy hyvin erilaisia autoja henkilöautoista pakettiautoihin ja pienistä suuriin autoihin. Oli kyseessä sitten koko perheen hiihtoloma tai ajomatka pienemmällä porukalla, voi meiltä kysyä sopivaa väliaikaisautoa käyttöön. Autoilija voi varata haluamansa auton viimeistään viikkoa ennen kuin sitä tarvitsee. Autoja on kuitenkin saatavilla rajoitetusti, joten erityisesti lomasesonkien aikaan suosittelemme tiedustelemaan saatavuutta hyvissä ajoin. 

ALD Switch -palvelun edut:

  • Työntekijätyytyväisyys

    • Lisää joustoa täyssähköisen leasingauton käyttäjille. Tarvittaessa autoilija voi vaihtaa joustavasti toiseen, paremmin väliaikaisia tarpeita vastaavaan autoon, ilman kilometri- tai kokoluokkarajoituksia.
  • Ympäristövastuullisuus

    • Vähentää päivittäisiä ympäristövaikutuksia, koska yhä useampi autoilija voi ajaa vähäpäästöisellä autolla suurimman osan vuodesta. 

  • Alhaisemmat kustannukset

    • Tehokas tapa alentaa polttoainekustannuksia ja valita päivittäiseen tarpeeseen soveltuva auto, tinkimättä kuitenkaan työntekijöille tarjottavan autoedun käytännöllisyydestä.

Haluatko tietää lisää?
Kerromme mielellämme lisää joustavasta palvelustamme täyssähköautoilijoille. Ota yhteyttä leasingmyyntiimme.

Me ALD:llä keskitymme vahvasti ympäristövastuulliseen kehitykseen. Ympäristöystävällisyys ja päästöjen vähentäminen ovat tärkeitä arvoja ja vaatimuksia myös asiakkaillemme. Haluamme tukea yrityksesi matkaa kohti sähköistä liikkumista. 
 

Ota yhteyttä
010 404 00