ALD Autopesu

Aja aina puhtaalla autolla ja nauti paremmasta palvelukokemuksesta.

ALD Autopesun avulla yrityksen autot pysyvät puhtaina ennalta sovittuun kiinteään hintaan, osana muuta laskutusta ja autoilun kokonaiskustannusten hallinta ja raportointi helpottuu. Itse palvelu toimii mobiiliaplikaation avulla ja se on saatavilla sekä työsuhdeautoihin että tuotantoautoihin.

Näin saat ALD Autopesun käyttöösi

Jos yrityksessäsi on jo otettu tämä lisäpalvelu käyttöön, riittää, kun otat yhteyttä ALD:n asiakaspalveluun ja kerrot mitkä autot liitetään ALD Autopesun piiriin. Me aktivoimme palvelun ja huolehdimme autoilijoiden tiedottamisesta sekä ohjeistamisesta.

Työsuhdeautot

Työsuhdeautojen kohdalla ALD Autopesu toimii mobiiliaplikaation kautta ja autoilija itse valitsee haluamansa pesun.

Tuotantoautot

Tuotantoautojen kohdalla ALD Autopesu toimii rekisterinumerotunnisteen avulla. Autolle on etukäteen määritetty sopiva pesukategoria, eikä autoilijan tarvitse muuta kuin ajaa auto pesuun. Myös varustepesut ovat mahdollisia, eli palvelu soveltuu mainiosti esim. autolle, jonka katolla on taakkatelineet tai vastaavia ulokkeita.

Pesulat

ALD Autopesun yhteistyökumppanina toimii Juhlapesu. Koko pesulaverkoston ja sinua lähinnä olevan pesulan löydät täältä.

Muut pesulat

Autopesut voidaan hoitaa myös yrityksen polttoainekortilla ABC:n, Nesteen, ST1:en ja Shellin asemilla, jos yrityksen autopilitiikka sen sallii. Tällöin lasku pesusta tulee normaalin korttilaskun yhteydessä eikä siitä veloiteta erillistä palvelumaksua. 

Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta käyttää pesuun Korrek Pro Centerin, MJE-Fixin sekä eri automerkkien virallisia jälleenmyyntipisteitä, jolloin lasku kiertää kauttamme. Tarkista yrityksesi autopolitiikasta, kuuluuko auton pesut yrityspolitiikkaanne ennen palvelun käyttöä. 

Ota yhteyttä
010 404 00