ALD Autopesu

Aja aina puhtaalla autolla ja nauti paremmasta palvelukokemuksesta.

ALD Autopesun avulla yrityksen autot pysyvät puhtaina ennalta sovittuun kiinteään hintaan, osana muuta laskutusta ja autoilun kokonaiskustannusten hallinta ja raportointi helpottuu. Itse palvelu toimii mobiiliaplikaation avulla ja se on saatavilla sekä työsuhdeautoihin että tuotantoautoihin.

Näin saat ALD Autopesun käyttöösi

Jos yrityksessäsi on jo otettu tämä lisäpalvelu käyttöön, riittää, kun otat yhteyttä omaan ALD:n yhteyshenkilöön ja kerrot mitkä autot liitetään ALD Autopesun piiriin. Me aktivoimme palvelun ja huolehdimme autoilijoiden tiedottamisesta sekä ohjeistamisesta.

Työsuhdeautot

Työsuhdeautojen kohdalla ALD Autopesu toimii mobiiliaplikaation kautta ja autoilija itse valitsee haluamansa pesun.

Tuotantoautot

Tuotantoautojen kohdalla ALD Autopesu toimii rekisterinumerotunnisteen avulla. Autolle on etukäteen määritetty sopiva pesukategoria, eikä autoilijan tarvitse muuta kuin ajaa auto pesuun. Myös varustepesut ovat mahdollisia, eli palvelu soveltuu mainiosti esim. autolle, jonka katolla on taakkatelineet tai vastaavia ulokkeita.

Pesulat

ALD Autopesun yhteistyökumppanina toimii Juhlapesu. Koko pesulaverkoston ja sinua lähinnä olevan pesulan löydät täältä.

Huomioithan, että autoilijoiden tulee käyttää vain ALD:n ennalta hyväksymiä yhteistyökumppaneita. Mikäli yritykselläsi ei ole käytössä ALD Autopesu -palvelua, muita ALD:n hyväksymiä pesukumppaneita ovat:

Korrek Pro Center
Helsingin Autopesu Oy
Wash&Go Autopesu

Lisäksi pesuja suorittavat myös merkkihuoltoliikkeet.

Ota yhteyttä
010 404 00