Vastuullisuuden tiellä

Vastuullisuuden tiellä -videosarjassa eri alojen yrityspäättäjät keskustelevat vastuullisen yritysautoilun aiheista ALD:n asiantuntijoiden kanssa. Hyppää kyytiin seuraamaan mielenkiintoista keskustelua tulevaisuuden liikkumisen suunnasta!

Vastuullisuuden tiellä - osa 3: Miten muuttuva markkina vaikuttaa työsuhdeauton houkuttelevuuteen?

Sami Ärilä (HR-johtaja, Ilmarinen) ja Jenni Ohrankämmen (HR business partner, ALD Automotive)

ALD_Vastuullisuuden Tiellä_jakso 3_kuvat_4Sami Ärilä on eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen henkilöstöjohtaja. Samilla on 20 vuoden kokemus henkilöstöjohtamisen tehtävistä kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä, usealla eri toimialalla. Koulutukseltaan Sami on juristi ja päätyi henkilöstöhallinnon uralle aikanaan nimenomaan palkitsemisasioiden kautta.

Vastuullisuuden tiellä - osa 2: Työsuhdeauton valinta on myös arvovalinta

Timo Rajala (CFO, Helen) ja Anssi Rinne (deputy CEO, ALD Automotive)

ALD_Jakso 2_kuva_2Timo Rajala on kokenut yritysjohtaja, joka on viimeiset vuodet keskittynyt energia-alan murroksen johtamiseen Helen -konsernin talousjohtajana. Timo on perehtynyt sähköiseen liikenteeseen Helenin tuotetarjoaman kehityksen kautta, sekä Liikennevirta Oy:n hallituksen jäsenenä.

Vastuullisuuden tiellä - osa 1: Digitalisaatio ja kestävän liikenteen rakentaminen

Mikko Saariaho (CIO, Fintraffic) ja Daniela Kalpala (sales director, ALD Automotive)

ALD_Jakso 1_kuva_3Mikko Saariaho työskentelee vaikuttavuusjohtajana liikenteenohjausyhtiö Fintrafficissa. Hän uskoo siihen, että datalla ja siihen perustuvalla liiketoiminnalla on keskeinen rooli, kun rakennamme entistä kestävämpää ja kilpailukykyisempää yhteiskuntaa ja älykkäämpää liikkumista. Saariaholla on monipuolinen tausta viestinnän, yhteiskuntasuhteiden ja yritysvastuun johtamisesta liikenteen ja logistiikan toimialoilla Finaviasta, HKScanista ja L&T:ltä. Hän on tarkastellut maailmaa myös Yle Uutisten taloustoimittajana.

Ota yhteyttä
010 404 00

Vastuullisuus ALD:lla

Vastuullisuus ohjaa toimintaamme jatkuvasti, ja tavoitteenamme onkin kehittyä entistä vastuullisemmaksi liikkumisen kumppaniksi. Työskentelemme ja kehitämme toimintaamme niin ympäristövastuun, sosiaalisen vastuun, kuin kestävämmän liikkumisen saralla. Tutustu toimenpiteisiimme entistä vastuullisemman toiminnan ja liikkumisen kehittämiseksi.