INSTA GROUP

Isokin autokanta pysyy hanskassa ALD:n hallinnointipalvelulla

Kasvun myötä ajoneuvojen rahoitus ja autokannan hallinnointi ovat nousseet teknologiakonserni Insta Group:lle merkityksellisiksi asioiksi. ALD Automotive auttoi ensin yritystä autopolitiikan uudistamisessa, ja nyt ALD helpottaa suuren autokannan ylläpitoa hallinnointipalvelullaan. ALD:n uudenlainen konsepti herätti Insta Groupin kiinnostuksen.

– Ratkaiseva tekijä ALD:n valinnassa oli kokonaispalvelu ja lähtökohtainen luottamus heidän kykyynsä markkinajohtajana tarjota yhtiötämme parhaiten palvelevat ratkaisut, kertoo Insta Groupin strategia- ja rahoitusjohtaja Asko Järvenpää.

InstaGroup_AskoJarvenpaa-2

Yhteistyö alkoi Insta Groupin autopolitiikan uudistamisella, ja ALD:n ammattilaiset neuvoivat asiakkaalleen sopivat ratkaisut niin työsuhdeautojen kuin asennustehtävissä käytettävien hyötyajoneuvojenkin leasaamiseen. Samalla Insta otti käyttöönsä ALD:n leasingautojen hallinnointipalvelun, joka kattaa autokannan rakenteen analysoinnin, huoltopalvelut ja autopolitiikan ajan tasalla pitämisen.

– Hallinnointipalvelu mahdollistaa, että pystyn seuraamaan autokannan tilannekuvaa reaaliaikaisesti. Näen, millaisia autoja meillä on, millaisia sopimuksia on ja onko sopimuksia päättymässä. Pystyn myös seuraamaan tilannetta myös kustannuspaikoittain. Tämä palvelu olikin yksi syy siihen, miksi alkujaan päätimme kumppanoitua ALD:n kanssa, Järvenpää selventää.

"Halusimme yhteistyöllä ulkoistaa autojen hallinnoinnin ALD:lle, ja nyt meidän vastuulle jääkin enää hyväksynnät ja päätökset. Järjestely on toiminut erittäin hyvin."

Yhteydenpitoa ALD:hen sujuvoittaa Insta Groupille nimetty oma asiakaspalvelija, joka tuntee asiakkaansa autopolitiikan ja pystyy auttamaan kiperässäkin paikassa. Insta Groupilla tämä on koettu hyväksi tavaksi hoitaa suhteita.

– Halusimme yhteistyöllä ulkoistaa autojen hallinnoinnin ALD:lle, ja nyt meidän vastuulle jääkin enää hyväksynnät ja päätökset. Järjestely on toiminut erittäin hyvin, esimerkiksi ALD aina ottaa yhteyttä, jos ehdotamme hankittavaksi autoja, jotka eivät sovikaan autopolitiikkaamme, ja sovimme asiasta yhdessä, kuvailee Järvenpää.

ALD:n avulla Insta Group saavutti sen, mitä autojen leasaamisella haluttiinkin: helppoa ylläpitoa ilman jäännösarvoon liittyviä riskejä.

– Voin ehdottomasti suositella ALD:tä. Tärkeää on luottamus palvelutoimittajan asiantuntijuuteen ja yksilölliseen palveluun, Järvenpää kertoo.

Ota yhteyttä
010 404 00