Vahinkotapaukset

Vahingon sattuessa täytyy huomioida monta asiaa. ALD Automotiven asiakkaana et kuitenkaan joudu selviämään niistä yksin, vaan me autamme sinua.

Kumppanimme InCar palvelukeskus puh. 0300 247 247 auttaa sinua vauriokorjauksissa, vahinkoilmoituksen täyttämisessä, sijaisauton varaamisessa sekä kaikissa vahinkoon liittyvissä kysymyksissä.

Työsuhdeauton vauriokorjaukset tulee tehdä InCar Oy:llä. Lähimmän toimipisteen ja muuta hyödyllistä tietoa InCarista löydät täältä.

Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä linkistä. Vahinkoilmoitus toimitetaan ajoneuvosi vakuutusyhtiöön. Lisätietoja vahinkoilmoitukseen liittyen saat yhteistyökumppaniltamme, InCar Oy:ltä: vahinkoilmoitus@incar.fi. Vaihtoehtoisesti voit ladata ja tulostaa vahinkoilmoituslomakkeen ja lähettää sen itse vakuutusyhtiöön allekirjoitettuna.

Vahinkoilmoitus vakuutuskorvauksen hakemiseksi on tehtävä vuoden kuluessa siitä, kun vahinko tapahtui. Mikäli vahinkoilmoitusta ei esitetä AXA Corporate Solutions:lle tässä ajassa, korvauksen hakija menettää oikeutensa mahdolliseen korvaukseen.

Mobiililaitteelta voit tehdä vahinkoilmoituksen helposti ALD-kameraa käyttämällä. ALD-kameralla saat kerralla hoidettua vaurion kuvaamisen, asiakastietojen tallentamisen, korjaamon valinnan ja vahinkoilmoituksen teon vakuutusyhtiölle.

Keskeytyikö matkasi äkillisesti? Ota yhteyttä ALD Tiepalveluun.

Ilkivalta

Jos autoon on kohdistunut ilkivaltaa tai siihen on murtauduttu, sinun täytyy vahinkoilmoituksen lisäksi tehdä rikosilmoitus poliisille.

Liikennevahinko

Liikennevahingon syyllinen osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.

Sijaisauto vauriokorjauksen ajaksi

Jos autosi joudutaan korjaamaan liikenteessä tapahtuneen vahingon vuoksi ja vahingonaiheuttaja on toinen kuljettaja, voidaan sijaisauto korvata vastapuolen vakuutuksesta. Tällöin täytyy todistaa, että tarvitset autoa työkäyttöön oman autosi vauriokorjausten ajaksi. Tätä varten tulee täyttää käyttötarveselvitys sähköisesti tästä linkistä. Käyttötarveselvitys toimitetaan vastapuolen vakuutusyhtiöön.

Noutopalvelu

Noutopalvelun avulla hoidat työsuhdeauton vauriokorjaukset kätevästi työpaikalta käsin. Vauriokorjauspalvelu noutaa, korjaa ja palauttaa auton työpaikallesi.

Noutopalvelu toimii pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turun alueella.

Voit käyttää palvelua, mikäli ALD Automotive -huoltoleasingautosi on ajokuntoinen, eikä sen siirtämiseen tarvita hinausta. Sinulle toimitetaan halutessasi sijaisauto.

Palvelun tuottaa InCar Oy, joka antaa työlleen kolmen vuoden takuun ja autosi valmistajatakuu säilyy. Voit varata palveluajan sinua lähimpänä olevasta InCarin toimipisteestä.

Palvelukeskus
0300 247 247