Työsuhdeautoilun edut

Kilometrikorvausten tilalle työsuhdeauto?

Huoleton ja turvallinen vaihtoehto

Työntekijälle työsuhdeauto on huoleton vaihtoehto ajaa uudella autolla ilman yllättäviä kuluja. Auton valinnassa voidaan huomioida käyttötarve, harrastukset ja perheen koko. Uusien autojen turvallisuusseikkoihin panostetaan huomattavasti, mikä edistää työsuhdeautoilijoiden liikenneturvallisuutta.

Leasingyhtiö vastaa auton jälleenmyyntiarvon alenemisen lisäksi esimerkiksi huolto- ja katsastuskuluista. Normaalista kulumisesta aiheutuvien teknisten korjausten aiheuttamat kulut eivät myöskään rasita työsuhdeautoilijan taloutta.

Konsultoiva yhteistyökumppani

Useissa tapauksissa työsuhdeautolla ajaminen vähentää vuotuisia ajokilometrejä ja on yrityksen kannalta kustannustehokkain vaihtoehto. Kun yritysautot hankitaan huoltoleasingsopimuksella, voidaan autojen hallinnointi ja kuluseuranta ulkoistaa kokonaan leasingyhtiön hoidettavaksi. 

Yrityksille ALD Automotive on asiantunteva kumppani, joka auttaa sopivan yritysautoratkaisun valinnassa ja yritysautoilun kulujen optimoinnista. ALD Automotiven leasingammattilaiset auttavat myös määrittelemään yritykselle sopivan autopolitiikan, ja konsultoivat kaikissa työsuhdeautoihin ja hyötyajoneuvoihin liittyvissä kysymyksissä.

ALD Matrix -vuokratakuu

Yrityksille, joiden autokannassa on vähintään kuusi ajoneuvoa, voidaan tehdä ALD Matrix -keskittämissopimus. ALD Matrix -vuokratakuussa auton käyttövuodet ja ajokilometrit lasketaan kaikille mahdollisille vaihtoehdoille (10.000-180.000km ja 12-60kk) ja ne joustavat aina asiakkaan tarpeita, ajohistoriaa sekä tulevaisuuden suunnitelmia vastaaviksi.

Ota yhteyttä
010 404 00