Auton palautus

Leasingsopimuksen päättyessä työsuhdeauto tulee palauttaa palautuspisteeseen asianmukaisesti huollettuna.

Palautusohjeet

Auto tulee palauttaa sopimuksessa mainittuna ajankohtana puhtaana ALD Automotiven palautuspisteeseen. Auton palauttaminen ei vaadi erillistä ajanvarausta. Palautuksen yhteydessä tarkistetaan auton palautuskunto sekä autoon kuuluvat varusteet. Muistathan ottaa mukaan autoon kuuluvat renkaat (kesä- ja talvirenkaat pultteineen), vara- ja pääavaimet, lohkolämmittimen johdon sekä radion ja mahdollisen varkaudenestojärjestelmän koodit sekä kaukosäätimet. Varmistu myös auton asiapapereiden mukanaolosta. 

Jos haluat itse olla mukana auton tarkastuksessa, suosittelemme saapumaan Vantaan Koivuhaan palautuspisteeseen viimeistään klo 15.30. Tarkastus vie aikaa noin 30 minuuttia.

Huom: Muistathan myös poistaa palautettavan auton tiedot autoon liittyvistä, käytössäsi olevista sovelluksista. 

Autoliikkeisiin tapahtuvat palautukset 

Muualle kuin ALD Automotiven palautuspisteeseen tapahtuvasta palautuksesta on aina sovittava kirjallisesti ALD Automotiven kanssa. Ilmoita autosi tiedot, palautuspäivä ja -paikka sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@aldautomotive.com.

Huomioithan, että muualle palautettu auto aiheuttaa siirtoveloituksen. Asiakas on vastuussa autosta, kunnes lopullinen palautustarkastus on suoritettu ALD Automotiven palautuspisteessä.

Työsuhdeautot
Työsuhdeautot
Palautustarkastusopas henkilöautoille
Tutustu palautukseen
Hyötyajoneuvot
Hyötyajoneuvot
Palautustarkastusopas hyötyajoneuvoille
Tutustu palautukseen
Palautuspisteet
Palautuspisteet
Löydä sinua lähinnä oleva palautuspiste
ALD palautuspisteet
Ota yhteyttä
010 404 00