Tuotantoautoasiakkaat

Tehokkuutta hallinnointiin, hankintaan ja varusteluun tuotantoautoihin erikoistuneelta ammattilaiselta.

Aro Systems Oy: Myynti ja takaisinvuokrauksella kerralla yhdenmukaiseen toimintamalliin

Talotekniikan urakointiin, huoltoon ja saneeraustoimintaan keskittyneellä Aro Systemsillä yrityksen autokalusto on jatkuvasti liikkeellä. Autoihin kertyy keskimäärin 15.000 – 20.000 kilometriä vuodessa. Voidaankin todeta, että Aro Systemsillä tuotantoauto on asentajan työpaikka.

Aro Systems tarkasteli yrityksen autokannan nykytilaa kriittisesti. Tarkastelun seurauksena Aro Systems päätti ulkoistaa autokannan hallinnoinnin ALD Automotivelle. ALD Automotive osti Aro Systemsin omistusautot yhteistyön käynnistyttyä ja vuokrasi nämä takaisin yrityksen käyttöön.

”Homman hallittavuuden kannalta haluttiin, että mennään yhdenmukaisen kaavan mukaan, eikä ole monta erilaista toimintamallia. Tämä palvelu toimi kokonaisuutena niin mutkattomasti, että se antaa yhden valmiin paketin, jota pystyn seuraamaan. Autojen myynti ja takaisinvuokraus on ollut toimiva ratkaisu, autokannan hallittavuus oli kaiken a ja o”, Aro Systemsin liiketoimintapäällikkö Petri Sivén kertoo.

AM Security Oy: Tuotantoautoihin konsultointia ja koko kanta kerralla osaaviin käsiin

Autokalusto on keskeisessä roolissa turvallisuusratkaisuja ja lukkosepänpalveluita tarjoavan AM Security Oy:n toiminnassa. 

Yhteistyökumppanin valintaan vaikutti ALD Automotiven vankka kokemus alalta sekä ALD:n tarjoama kustannustehokas ja joustava ALD Matrix –hinnoittelumalli. Yrityksen autopolitiikka hiottiin kuntoon yhteistyössä leasingyhtiön kanssa. Autopolitiikassa huomioidaan autojen koko, päästöt ja kulutus. ALD Automotive konsultoi myös sopivien uusien automallien valinnassa.

AM Securityn omistama autokanta siirrettiin yhteistyösopimuksen myötä leasingyhtiön hallinnoitavaksi. ALD Automotive huolehtii esimerkiksi autojen polttoainekorteista, huolto- ja korjauslaskuista sekä autoilijoiden päivittäisestä palvelusta.

Ota yhteyttä
010 404 00