Kustannussäästöjä autoilulla

Miten saavuttaa kustannussäästöjä yritykselle autoilun avulla?

Tavoitteena on saavuttaa kustannussäästöjä

ALD Automotivella on oikeat työkalut ja ammattitaitoinen henkilökunta joiden avulla kustannussäästöohjelma toteutetaan. Ulkoistamalla yritysautoilu, autoilun piilevät kustannukset saadaan kuriin. Suurimmat säästöt saavutetaan yrityksen autokannan analysoinnilla, seurannalla ja oikeilla tekijöillä.

Tavoitteena optimoida autoiluun liittyvät kustannukset

Yritysautoilun kustannusten optimointi onnistuu ammattitaitoisen kumppanin avulla, autoilun kokonaiskustannuksia analysoimalla. ALD Automotive konsultoi asiakkaitaan kustannustehokkaiden merkkien ja mallien valinnassa CO2-päästöt huomioiden ja auttaa näin optimoimaan autokantaa ja yritysautoilun kuluja. Kokonaiskustannusten analysoinnilla löydetään yrityksen tarpeisiin parhaiten sopivat ratkaisut, myös leasingsopimuksen keston ja kilometrien suhteen.

Kokonaiskustannusten laskennassa huomioidaan kiinteät kulut, kuten auton arvonaleneminen, auton siirtämisestä ja rekisteröinnistä aiheutuvat kulut, huoltokulut ja verot sekä vaihtuvat kulut kuten polttoaineen kulutus.

Leasingsopimukset joustavat tarpeiden mukaan

Asiakkaillamme on mahdollisuus muuttaa sopimuksen voimassaoloaikaa tai kilometrimäärää. Kun autoilijalle tuleekin enemmän tai vähemmän ajoa, kuin sopimuksen allekirjoitushetkellä arvioitiin, voidaan kilometrit muuttaa vastaamaan todellisuutta.

Ota yhteyttä
010 404 00