Sopimusten sähköinen allekirjoituspalvelu

ALD Automotive tarjoaa asiakkailleen ajoneuvojen hankintaprosessia nopeuttavan palvelun – sähköisen allekirjoituksen. Sähköinen allekirjoitus mahdollistaa asiakirjojen nopean ja luottamuksellisen käsittelyn. Palvelun käyttöönottaminen on asiakkaillemme helppoa. Palvelun käyttöönoton myötä asiakkaamme voivat vastaanottaa ja allekirjoittaa leasingsopimuksensa sähköisesti.

Palvelun hyödyt

Allekirjoittamisen helppous

Allekirjoitettujen sopimuskappaleiden odottaminen ja siitä mahdollisesti johtuvat viiveet sopimuksissa sovittujen liiketoimien tekemisessä poistuvat. Allekirjoittaminen ei ole enää aikaan ja paikkaan sidottua.

Juridinen varmuus ja kustannustehokkuus

Palvelu tarkistaa automaattisesti allekirjoittamiseen liittyvät olennaiset seikat, joiden tarkistaminen paperiprosessissa voidaan laiminlyödä tai, jonka tarkistaminen vie aikaa ja luo kustannuksia. Vähemmän paperia ja vähemmän arkistointia.

Paperinkäyttö vähenee

Sopimusdokumentteja voidaan hallita kokonaan sähköisesti. Halutessaan osapuolten ei tarvitse tulostaa paperidokumentteja olleenkaan. Palvelun kautta asiakkaat saavat sähköisenä myös kaikki sopimuksen liitteet.

Miten palvelu tuotetaan?

ALD Automotiven yhteistyökumppani sähköisen allekirjoituksen palvelussa on Signom Oy. Signom tunnistaa allekirjoittajan vahvan tunnistamisen menetelmällä (TUPAS), varmistaa allekirjoittajan toimivallan viranomaistiedoista sekä varmistaa sopimuksen sisällön muuttumattomuuden.

Miten saan palvelun käyttöön?

Kysy meiltä lisää, autamme mielellämme asiassa. Yhteystietomme löydät täältä.

Ota yhteyttä
010 404 00