Avarn Security

Yhden luukun palvelumalli pitää kustannukset kurissa

Avarn Security tuottaa turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille koko valtakunnan kattavasti 15 toimipisteen kautta. Yhtiössä työskentelee noin 3500 ammattilaista, jotka tuottavat turvallisuusteknologian, hälytyskeskusten ja turvallisuuden palveluita. Avarn Securityn liiketoiminnan luonteen vuoksi ajoneuvot ovat keskeisessä roolissa yhtiön palvelutuotannossa.

004 Avarn mainoskuvaus 9-2019 LOW RES

– Meillä on tällä hetkellä käytössä reilut 200 leasing-autoa, joista suurin osa on tuotantoajoneuvoja, Avarn Securityn hankintapäällikkö Cia Karoliussen kertoo. Pääosa Avarn Securityn autokannasta on asentajien ja vartijoiden käytössä, jotka huoltavat asiakkaiden laitteita ja huolehtivat tilojen turvallisuudesta. 
– Lisäksi autokannassamme on 30 työsuhdeautoa.

Ulkoistus ainut järkevä vaihtoehto

Avarn_Security_Cia_KaroliussenKaroliussenin mukaan yhtiön leasingsopimuskanta on vaihteleva. - Meillä käytetään autoja ympäri Suomen hyvin erilaisissa työtehtävissä. Se tarkoittaa, että sopimuksellisesti jollakin ajoneuvolla voi ajaa vuodessa 15 000 kilometriä, toisella 150 000 kilometriä. Tällaisen sopimusmassan hallinnointi kaikkine muutoksineen talon sisällä olisi sula mahdottomuus, ja siksi olemmekin ulkoistaneet leasingautopalvelun ja hallinnoinnin ALD Automotivelle. Omaa päivittäistä työtäni helpottaa myös se, että voin ohjata käytännön kysymykset yhteyshenkilöllemme. Toki palvelu saattaa helposti henkilöityä, mutta on tärkeää, että meillä on nimetty henkilö, joka tuntee tarpeemme ja jolta henkilöstömme saa asiantuntevia neuvoja.

”Näin laajan sopimusmassan hallinnointi kaikkine muutoksineen talon sisällä olisi sula mahdottomuus, ja siksi olemmekin ulkoistaneet leasingautopalvelun ja hallinnoinnin ALD Automotivelle”.

Matrix -palvelu auttaa hallinnoimaan sopimuksia

Työllistävimpiä kysymyksiä ovat Karoliussenin mukaan sopimusmuutokset, jota selkiyttää ALD Matrix -palvelu. – Koemme sen joustavaksi tavaksi hallita työsuhdeautoilun kustannuksia, sillä meidän ei ole tarpeen laskea henkilöstöllemme, mitä maksaa, jos leasingsopimusta jatketaankin vuodella tai kun autoon tulee tietty määrä lisäkilometrejä. Kun sopimusehdot muuttuvat, löydämme uuden leasinghinnan päivitetyillä luvuilla suoraan ALD Matrixista. Näin vältymme myös ikäviltä yllätyksiltä ja pidämme kustannukset kurissa.

Kustannukset tiedossa tismalleen

Karoliussenin mielestä parasta yhteistyössä on se, että kaikki leasingautoihin liittyvät palvelut saa yhdestä luukusta vakuutuksineen ja huoltoineen. - On päivänselvää, että näin isossa autokannassa sattuu ja tapahtuu. Aina on joku auto korjattavana, meikattavana tai huollettavana. ALD:n kokonaisvaltaisen palvelun ansiosta kaikki leasingautojen toteutuneet kustannukset ovat meillä tarkasti tiedossa. Tiedämme siis tismalleen mitä leasingautokantamme meille todellisuudessa maksaa.

Teksti: Commia/Mia Heiskanen
Kuva: Tomi Nuotsalo
Ota yhteyttä
010 404 00