My ALD

My ALD tarjoaa kaikki tärkeimmät työkalut, mitä tarvitset autoasioidesi sähköiseen hallinnointiin. My ALD -portaali palvelee niin yrityksen päättäjiä kuin työsuhdeautoilijoita.

My ALD on markkinoiden kattavin ajoneuvokannan raportointi- ja hallintatyökalu. My ALD –palvelusta löytyvät erilliset näkymät autoilijoille ja yrityksen päättäjille.

Autoilijalle

Palvelu tarjoaa tietoa ajoneuvoista ja käyttäjille suunnatuista ALD Automotiven palveluista. Autoilijan näkymästä löytyvät oman ajoneuvon tilaus- tai sopimustiedot, mahdolliset polttoaineostot, huoltohistoria ja ylläpitoon liittyvät osa-alueet. Autoilija voi ladata itselleen myös mobiilisovelluksen.

Päättäjälle

My ALD:n kautta avautuu erillinen raportointityökalu ja autokannan hallinnointityökalu. Palvelusta pystyy näkemään ja hallinnoimaan koko ajoneuvokannan tietoja. Tiedot ovat valmiiksi havainnollistettu valmiilla yleisimmillä raporttipohjilla diagrammeineen ja toivotut tiedot saa helposti siirrettyä Excel-muotoon.

Miten saan palvelun käyttöön?

Jos yrityksessäsi ei vielä ole otettu käyttön My ALD -palvelua, voit kysyä meiltä lisää. Autamme sinua ja yritystäsi matkalla kohti vaivattomampaa autoilua.

Olen jo My ALD -käyttäjä

Kirjaudu My ALD -palveluun autoilijana tai päättäjänä omilla tunnuksillasi.

Unohditko salasanan? Tilaa uusi salasana.

Ota yhteyttä
010 404 00