My ALD

My ALD tarjoaa kaikki tärkeimmät työkalut, mitä tarvitset autoasioidesi sähköiseen hallinnointiin. My ALD -portaali palvelee niin yrityksen päättäjiä kuin työsuhdeautoilijoita.

My ALD on markkinoiden kattavin ajoneuvokannan raportointi- ja hallintatyökalu. My ALD –palvelusta löytyvät erilliset näkymät autoilijoille ja yrityksen päättäjille.

Autoilijalle

Palvelu tarjoaa tietoa ajoneuvoista ja käyttäjille suunnatuista ALD Automotiven palveluista. Autoilijan näkymästä löytyvät oman ajoneuvon tilaus- tai sopimustiedot, mahdolliset polttoaineostot, huoltohistoria ja ylläpitoon liittyvät osa-alueet. Autoilija voi ladata itselleen myös mobiilisovelluksen.

Päättäjälle

My ALD:n kautta avautuu erillinen raportointityökalu ja autokannan hallinnointityökalu sekä erikseen sovittaessa reaaliaikainen leasinghinnoittelija. Palvelusta pystyy näkemään ja hallinnoimaan koko ajoneuvokannan tietoja. Tiedot ovat valmiiksi havainnollistettu valmiilla yleisimmillä raporttipohjilla diagrammeineen ja toivotut tiedot saa helposti siirrettyä Excel-muotoon.

Miten saan palvelun käyttöön?

Jos yrityksessäsi ei vielä ole otettu käyttön My ALD -palvelua, voit kysyä meiltä lisää. Autamme sinua ja yritystäsi matkalla kohti vaivattomampaa autoilua.

Olen jo My ALD -käyttäjä

Kirjaudu My ALD -palveluun autoilijana tai päättäjänä omilla tunnuksillasi.

Unohditko salasanan? Tilaa uusi salasana.

Ota yhteyttä
010 404 00