TRP Group

Kustannusten ennustettavuus ratkaisi leasingkumppanivalinnan

TRP Group Oy:n hyötyajoneuvojen ajokilometrien suuri vaihtelu ja niistä johtuva kustannusten vaikea ennakointi aiheutti yhtiölle haasteita. ALD Matrix oli ratkaisu, joka vakuutti yhtiön vaihtamaan leasingyhtiökumppaniksi ALD Automotiven.

TRP

TRP Group Oy on yksi Varsinais-Suomen suurimpia LVIS-yrityksiä. - Rakennamme uutta, huollamme, ylläpidämme ja kehitämme vanhaa. Olemme suomalainen perheyritys, joka työllistää noin 100 LVIS-alan ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, yhtiön laatu- ja kehityspäällikkö Martti Waljakka kertoo. 

TRP Groupin ydintoimialaa ovat kiinteistöjen LVIS- ja jäähdytysjärjestelmien asennus-, huolto- ja viankorjaustyöt. - Erikoisosaamistamme ovat vaativat saneeraus- ja laajennuskohteet, kuten esimerkiksi työskentely telakkaympäristössä tai lääketehtaalla, jossa on normaalirakentamiseen verrattuna huomattavasti korkeammat laatuvaatimukset. Koronapandemian vuoksi muutamien hankkeiden aloitus hieman siirtyi, mutta muutoin yhtiömme liiketoimintaa leimaa nyt positiivinen vire, Waljakka taustoittaa.

ALD:ltä ratkaisu leasingautojen kustannusten ennakointiin

TRP-Group_WaljakkaTRP Groupin leasingautojen hallinnointi kuuluu Waljakan tontille ajoneuvovastaavana, ja yhtiö päätti käynnistää autoleasingyhtiökilpailutuksen syksyllä 2020. – Olimme aiemmin pienen leasingyhtiön asiakkaita, ja suurin haasteemme oli se, että ajoneuvojemme ajokilometrien suuri vaihtelu aiheutti aikaa vieviä sopimusmuutoksia ja vaikeutti kustannusten ennakointia. Kilpailutuksessa meidät vakuutti ALD:n tarjoamien palvelujen laajuus sekä eritoten Matrix-palvelu. Päädyimme siis tekemään sopimuksen ALD:n kanssa vuodenvaihteessa 2020-2021 ja saimme ensimmäiset ajoneuvomme kesäkuussa, Waljakka kertoo.

"Kilpailutuksessa meidät vakuutti ALD:n tarjoamien palvelujen laajuus sekä eritoten Matrix-palvelu."

ALD Matrix toi TRP Groupille ennakoitavuutta, sillä yhtiö maksaa vain siitä mitä ajoneuvoilla ajetaan, eli laskutus perustuu todellisiin kilometreihin. - Se on läpinäkyvä ja joustava tapa hallita työsuhdeautoilun kustannuksia. Vaikka yhteistyömme on vielä tuore, olemme jo havainneet, että kustannussäästö on edelliseen sopimukseen verrattuna huomattava. Arvostamme myös ALD:n palvelujen selkeyttä, Waljakka kiittelee.

TRP Groupin liiketoiminnan luonteen vuoksi henkilöstö liikkuu päivittäin kohteisiin, ja yhtiön autokannassa onkin tällä hetkellä 43 hyötyajoneuvoa ja neljä työsuhdeautoa. Mukana ovat uusina tulokkaina myös kaksi plug-in hybridiä.

Sujuvaa yhteistyötä koronasta huolimatta

TRP Groupin ja ALD:n yhteistyön käynnistyminen ajoittui keskelle koronapandemiaa, mutta Waljakan mukaan käytännön asiat ovat hoituneet ensimmäisestä Teams-palaverista lähtien sujuvasti. -Pandemia toi omat haasteensa, mutta niistä on selvitty. Asiantuntevuus ja asiakaspalvelun nopeus tulevat päällimmäisenä mieleen, kun mietin sanoja kuvaamaan yhteistyötä ALD:n suuntaan näinkin lyhyen kokemuksen pohjalta.

Waljakka on myös tyytyväinen siihen, että hänellä on ALD:ssä nimetty asiakasvastaava. – Hän oli alusta lähtien mukana neuvotteluissa, ja kesäkuussa tapasimme myös vihdoin kasvotusten autojen luovutuksen yhteydessä. Tästä on hyvä jatkaa!

Teksti: Commia/Mia Heiskanen
Ota yhteyttä
010 404 00