Gasum

Gasum rakentaa vastuullisen liikkumisen tulevaisuutta yhdessä ALD:n kanssa

Pohjoismainen energiayhtiö Gasum ja ALD Automotive ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään – aina vuodesta 2012. Kumppanuutta on määritellyt alusta asti vahvasti vastuullisen liikkumisen teemat sekä vastuu kestävämmän huomisen rakentamisesta.

Kumppanuus syntyi luonnollisesti, koska Gasumille vastuullinen liikkuminen on vahvasti oman toiminnan ytimessä.

– Gasumin ja ALD:n yhteistyö lähti alun perin rakentumaan, koska ALD:llä ymmärrettiin toisaalta kaasuautoilun tarpeet ja toisaalta tulevaisuuden mahdollisuudet, Gasumin controller Otto Suojanen kertaa.

Gasum_Otto_Suojanen_web-1

Gasumilla on käytössään rahoitusleasing-paketti, joka takaa sekä huolettoman autoilun että helpon hallinnoinnin. Puolet leasatuista autoista ovat päivittäiseen ajoon tarkoitettuja huoltoautoja ja puolet työsuhdeautoja. Kaikki Gasumille leasatut työsuhdeautot ovat kaasuautoja ja huoltoautoistakin suurin osa. ALD on Gasumille kuitenkin tätäkin tärkeämpi kumppani. 

– Enää Gasum ei pelkästään osta autoleasing-palveluita ALD:ltä, vaan teemme heidän kanssaan laajempaakin yhteistyötä: meillä on yhteinen suunta ja visio kaasuautoilun tulevaisuudesta, jota yhdessä rakennamme todeksi, Suojanen kertoo ja jatkaa, – tämän lisäksi olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että ALD pyrkii vaikuttamaan muidenkin yritysten toimintaan ja edesauttaa vastuullista liikkumista tälläkin tavalla.

"Enää Gasum ei pelkästään osta autoleasingpalveluita ALD:ltä, vaan teemme heidän kanssaan laajempaakin yhteistyötä: meillä on yhteinen suunta ja visio kaasuautoilun tulevaisuudesta, jota yhdessä rakennamme todeksi."

Yhteistyö Gasumin ja ALD:n välillä on luonnollista, ja kommunikaatio pelaa.

– ALD:n asiakaspalvelu on tehokasta – yhteydenottoihimme vastataan nopeasti ja toimiin ryhdytään heti. Jos joskus tulee ongelmia, ne saadaan aina yhdessä ratkaistua. Yhteistyömme on vahvalla ja terveellä pohjalla, Suojanen kiittelee. 

Erityisen tyytyväisiä Gasumilla ollaan myös Matrix-hinnoitteluun, jossa maksu koostuu pelkästään autojen todellisesta käytöstä eli ajetuista kilometreistä.

– Matrix-hinnoittelu luo meille tarpeellista ja tärkeää joustavuutta – pystymme tarvittaessa tekemään muutoksia sopimuskauden aikanakin.

Kaikkiaan yhteistyö yritysten välillä on sujunut saumattomasti. ALD ja Gasum ovat yhdessä edistäneet puhtaampaa liikkumista ja kaasuautoilun kasvua.

– Suosittelen ALD Automotivea ehdottomasti. ALD on ollut meille tärkeä ja hyvä kumppani. Olemme hyvin tyytyväisiä palvelupakettiimme, Suojanen toteaa.

Ota yhteyttä
010 404 00