Huollot

Paraskin auto kaipaa säännöllistä huoltoa. Autoilijan tulee huolehtia, että oma työsuhdeauto käy ajallaan määräaikaishuollossa. Me hoidamme maksamisen.

Määräaikaishuollot

ALD Automotiven työsuhdeautojen määräaikaishuollot ovat ammattilaisten käsissä. Tutustuthan auton käyttöohjekirjaan ja teetät määräaikaishuollot merkkiliikkeessä ohjekirjan mukaisesti. Työsuhdeauton määräaikaishuollot ovat ALD:n asiakkaille maksuttomia ja määräaikaishuoltojen laskut ohjautuvat suoraan ALD Automotiveen. ALD:n tekninen palvelu neuvottelee ja valvoo kaikki suoritettavat huollot yhteistyössä korjaamon kanssa.

Tekniset korjaukset

Mikäli työsuhdeautossasi ilmenee teknisiä vikoja, otathan yhteyttä auton merkkikorjaamoon. Korjaamo tarkistaa työsuhdeauton ja kysyy ALD:n teknisestä palvelusta korjausluvan, mikäli korjaus ei sisälly auton takuuseen.

Kysymyksiä auton korjauksiin liittyen?

Asiakaspalvelumme palvelee sinua arkisin klo 10-16 numerossa 010 404 2503.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@aldautomotive.com.

Noutopalvelut

Tarjoamme myös erilaisia noutopalveluita, joiden avulla hoidat työsuhdeauton huollot, vauriokorjaukset ja muut ongelmatilanteet kätevästi työpaikalta käsin. Me noudamme, korjaamme ja palautamme auton työpaikallesi. Lue lisää noutopalveluista täältä.

Ota yhteyttä
010 404 00