My ALD -mobiilisovellus

My ALD -sovelluksen avulla ALD Automotiven työsuhdeautoilijat voivat helposti käyttää tuttua My ALD -sähköistä asiointipalvelua myös mobiililla. My ALD on ladattavissa sovelluskaupasta maksutta kaikkiin Android- ja iPhone-puhelimiin. Sovellus on saatavilla suomeksi ja englanniksi.

Sovelluksen avulla voit tarkastella omia sopimustietoja tai löytää karttapalvelusta leasingautoilijalle tärkeät palvelupisteet. Löydät helposti ALD Automotiven suosittelemat rengasliikkeet, sijaisautovuokraamot, huoltoasemat, sähköautojen latauspisteet ja kaasuasemat. My ALD -sovellus helpottaa esimerkiksi tien päällä olevia leasingautoilijoita löytämään lähimmän palvelupisteen.

Sovelluksen vasemman yläreunan valikosta löydät autoilijalle tarpeellisia tietoja, kuten ohjeet vahinkoilmoituksen tekoon, ALD:n yhteystiedot sekä tietoa muista ALD:n palveluista. Nähdäksesi koko listan, valitse yläreunan valikosta ALD Automotive tiedot.

Palvelupisteen löytäminen

  1. Valitse valikosta ALD Automotiven yhteistyökumppanit.

  2.  Kirjoita sijaintisi tyhjään kenttään Valitse palvelu -tekstin yläpuolelle. Voit myös klikata osoitekentän oikealla puolella olevaa navigointikuvaketta, niin sovellus hakee sijaintisi automaattisesti. Mikäli sijaintiasi ei tunnisteta oikein, voit kirjoittaa osoitteesi sille varattuun kenttään.

  3.  Valitse palvelu -painikkeen takaa löytyy eri palveluryhmät, valitse näistä sinua kiinnostava palvelutyyppi. Palvelu ei etsi hakutuloksia, jos palvelutyyppiä ei ole valittu.

  4.  My ALD opastaa reitin valitsemaasi palvelupisteeseen kun klikkaat Reitti -painiketta.

Ota yhteyttä
010 404 00

My ALD -sovelluksen lataaminen

My ALD -sovellus on ladattavissa Android- ja iPhone-puhelimiin.