Polttoainepalvelu

Valitse mieleisesi käyttövoima - tarjoamme kattavan valikoiman ratkaisuja eri polttoaineiden tankkaukseen ja lataukseen kumppaniemme kanssa.

Valitse käyttötarpeeseesi sopiva auto ja käyttövoima, ja me huolehdimme loput. Voimme tarjota eri käyttövoimille sopivat ratkaisut kattavan kumppaniverkostomme kautta.

Polttoainekortit diesel- ja bensa-autoille 

Voit valita autollesi Nesteen, Teboilin, Shellin/St1:n ja S-yrityskortin (ABC) maksukortin. ALD Automotiven asiakkaana voit valita käyttöösi kaksi eri maksukorttia. Kortilla voit hoitaa huoltoasemilla polttoaine- ja lasinpesunesteostot sekä pesut. Jos sinulla on auton käyttöetu, voit valita kortin ilman polttoaineostomahdollisuutta. Kortissa näkyy ALD:n sopimusnumero, joten kortti toimii myös näyttökorttina huolloissa, korjaamoilla sekä katsastusasemilla.  

Latausratkaisu ladattaville autoille

Lataushybridiin ja täyssähköautoon on mahdollista saada käyttöön Virran laaja latausverkosto. Toimitamme autoosi Virran RFID -tunnisteen ja lisäksi käytössäsi on Virran mobiiliapplikaatio. Näiden avulla voit tunnistautua latauspisteellä ja aktivoida latauksen. Mobiiliapplikaation kautta voit tarkistaa myös ajantasaisen latausverkoston. Julkisen latausverkoston ohella mahdollistamme autosi latauksen myös Virran latauslaitteissa kotona ja yrityksen toimipaikalla.

Huomioithan, että autoilijoiden tulee käyttää vain ALD:n ennalta hyväksymiä yhteistyökumppaneita.

Kaasuauton tankkaus hoituu Gasum GasCard -kortilla 

Gasumin kaasutankkausasemilla voit maksaa kätevästi ALD:n polttoainepalveluun liitetyllä GasCard-yrityskortilla. Tankkaamasi kaasun todelliseen määrään perustuvat veloitukset laskutetaan yritykseltäsi kuukausittain jälkikäteen ALD:n normaalin koontilaskun yhteydessä. Kortille on liitetty ALD:n neuvottelema alennus kaasusta. Tankkauskortti voidaan yrityksesi valinnan mukaan kiinnittää joko kotimaiselle, uusiutuvalle biokaasulle tai edulliselle maakaasulle. Huomioithan, että GasCard-kortti ei sovi maksuvälineeksi muiden toimijoiden kaasutankkausasemilla. 

Gasum_tankkaus

 

Polttoaineiden laskutus

Polttoaineostot laskutetaan yritykseltä kuukausittain koontilaskun yhteydessä todellisten kustannusten mukaan, ALD Automotiven neuvottelemat kilpailukykyiset alennukset huomioiden. Kortin ominaisuuksiin kuuluu ajomäärien seurantaa helpottava kilometrikysely. Korttiostoja sekä annettuja kilometritietoja on mahdollista seurata My ALD:n kautta. 

Lisätietoja polttoainepalvelusta ja sen saamisesta yrityksenne käyttöön voitte tiedustella yrityksenne omalta nimetyltä yhteyshenkilöltä, tai asiakaspalvelustamme: 01040400 tai leasingmyynti.fi@aldautomotive.com.

Polttoainekorttien asiakaspalvelu

Polttoainekortit tilataan ALD:n asiakaspalvelun toimesta. Korttitilauksen jälkeen Ti-Engineering Systems Oy (TiEs) huolehtii korttien toimituksesta ja asiakaspalvelusta:

Puh. 010 404 2800
ald.polttoainekortit@ti-es.com
ma - pe 8.00 - 16.30

Latausratkaisun asiakaspalvelu

Ladattavan auton RFID -tunniste ja mobiiliapplikaatio tilataan ALD:n asiakaspalvelun toimesta. Palvelun avauksen jälkeen Virta huolehtii asiakaspalvelusta:

Puh. 0800 02200 (24h/Palvelukeskus)
https://www.virta.global/fi/tuki

Kortin katoaminen

Jos kortti katoaa, ilmoitathan asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle. Kaikki numerot palvelevat 24h:

  • ABC / S-Yrityskortti: 020 333
  • Neste: 0800 196 196 
  • Teboil: 0800 126 60 
  • Shell: 020 4432 074
  • St1: 0800 137 70
  • Gasum: 0800 122 722 (klo 8 – 17)
Ota yhteyttä
010 404 00