Polttoainepalvelu

Valitse mieleisesi käyttövoima - tarjoamme kattavan valikoiman ratkaisuja eri polttoaineiden tankkaukseen ja lataukseen kumppaniemme kanssa.

Valitse käyttötarpeeseesi sopiva auto ja käyttövoima, ja me huolehdimme loput. Voimme tarjota eri käyttövoimille sopivat ratkaisut kattavan kumppaniverkostomme kautta.

Polttoainekortit diesel- ja bensa-autoille 

Voit valita autollesi Nesteen, Shellin/St1:n ja S-yrityskortin (ABC) maksukortin. ALD Automotiven asiakkaana voit valita käyttöösi kaksi eri maksukorttia. Kortilla voit hoitaa huoltoasemilla polttoaine- ja lasinpesunesteostot sekä pesut. Jos sinulla on auton käyttöetu, voit valita kortin ilman polttoaineostomahdollisuutta. Kortissa näkyy ALD:n sopimusnumero, joten kortti toimii myös näyttökorttina huolloissa, korjaamoilla sekä katsastusasemilla.  

Latausratkaisu ladattaville autoille

Lataushybridien ja täyssähköautojen lataukseen on mahdollista saada käyttöön yhteistyökumppaniemme Virran ja Plugitin laaja latausverkosto. Lataus aktivoidaan mobiilisovelluksella tai RFID-tunnisteella, jonka voit halutessasi tilata palveluntarjoajien mobiilisovelluksen kautta. Mobiilisovelluksen kautta voit tarkistaa myös ajantasaisen latausverkoston. Julkisen latausverkoston ohella mahdollistamme autosi latauksen myös Virran ja Plugitin latauslaitteissa kotona ja yrityksen toimipaikalla.

Huomioithan, että autoilijoiden tulee käyttää vain ALD:n ennalta hyväksymiä yhteistyökumppaneita mikäli kotilatauslaite sisällytetään leasingsopimukseen, tai kotilataukseen liittyviä sähkökustannuksia on tarpeen ohjata kauttamme työnantajallesi.

Kaasuauton tankkaus hoituu Gasum GasCard -kortilla 

Gasumin kaasutankkausasemilla voit maksaa kätevästi ALD:n polttoainepalveluun liitetyllä GasCard-yrityskortilla. Tankkaamasi kaasun todelliseen määrään perustuvat veloitukset laskutetaan yritykseltäsi kuukausittain jälkikäteen ALD:n normaalin koontilaskun yhteydessä. Kortille on liitetty ALD:n neuvottelema alennus kaasusta. Tankkauskortti voidaan yrityksesi valinnan mukaan kiinnittää joko kotimaiselle, uusiutuvalle biokaasulle tai edulliselle maakaasulle. Huomioithan, että GasCard-kortti ei sovi maksuvälineeksi muiden toimijoiden kaasutankkausasemilla. 

Gasum_tankkaus

 

Polttoaineiden laskutus

Polttoaineostot laskutetaan yritykseltä kuukausittain koontilaskun yhteydessä todellisten kustannusten mukaan, ALD Automotiven neuvottelemat kilpailukykyiset alennukset huomioiden. Kortin ominaisuuksiin kuuluu ajomäärien seurantaa helpottava kilometrikysely. Korttiostoja sekä annettuja kilometritietoja on mahdollista seurata My ALD:n kautta. 

Lisätietoja polttoainepalvelusta ja sen saamisesta yrityksenne käyttöön voitte tiedustella asiakaspalvelustamme: 010 404 2503 tai asiakaspalvelu@aldautomotive.com.

Polttoainekorttien asiakaspalvelu

Polttoainekortit tilataan ALD:n asiakaspalvelun toimesta. Korttitilauksen jälkeen Ti-Engineering Systems Oy (TiEs) huolehtii korttien toimituksesta ja asiakaspalvelusta:

Puh. 010 404 2800
ald.polttoainekortit@ti-es.com
ma - pe 8.00 - 16.30

Latausratkaisun asiakaspalvelu

Ladattavan auton mobiiliapplikaatio tilataan aina ALD:n asiakaspalvelun toimesta, mikäli haluat latauskustannuksien kiertävän kauttamme työnantajallesi. Palvelun avauksen jälkeen yhteistyökumppanimme huolehtivat asiakaspalvelusta:

Virta
virta.global
Puh. 0800 02200 (24h/Palvelukeskus)
https://www.virta.global/fi/tuki

Plugit
plugit.fi
Puh. 0207 350 330
email : support@plugit.fi

Kortin katoaminen

Jos kortti katoaa, ilmoitathan asiasta välittömästi polttoaineyhtiölle. Kaikki numerot palvelevat 24h:

  • ABC / S-Yrityskortti: 020 333
  • Neste: 0800 196 196 
  • Shell: 020 4432 074
  • St1: 0800 137 70
  • Gasum: 0800 122 722 (klo 8 – 17)
Ota yhteyttä
010 404 00