Tuulilasivauriot

Kaikki auton tuulilasiin tulleet vauriot tulee korjauttaa pikaisesti turvallisuussyistä.

Kiveniskemät

Tuulilasissa olevat kiveniskemät tulisi korjauttaa mahdollisimman pikaisesti. Voit varata korjausajan esimerkiksi lähimmästä InCar-korjaamosta tai Evacar-korjaamosta. Tuulilasin paikkakorjaus on asiakkaalle veloitukseton, jos autolla on ALD Täysvakuutus.

Kiveniskemän korjaus työpaikallasi

Pääkaupunkiseudulla voit myös tilata ALD Palveluauton korjaamaan kiveniskemät omalle työpaikallesi. Korjaus tulee tehdä sisätiloissa kuten parkkihallissa. ALD Palveluauton tilaaminen onnistuu puhelimitse 0300 247 247 tai sähköisellä tilauslomakkeella.

Jos todetaan, että lasi vaatii vaihdon, palveluauto tilaa lasin ja varaa lasinvaihtoajan sekä varaa sijaisauton lasinvaihdon ajalle tarvittaessa (sijaisautokustannus ilmoitetaan varausta tehdessäsi).

Halkeamat

Mikäli tuulilasissa on halkeama, tulee korjaamolta varata tuulilasin vaihtoaika. Voit varata korjausajan esimerkiksi lähimmästä InCar-korjaamosta tai Evacar-korjaamosta. Tuulilasin vaihdoissa asiakkaalta veloitetaan omavastuun osuus vakuutuskohtaisesti. 

Tuulilasin vaihtopalvelu

ALD Automotive tarjoaa pääkaupunkiseudulla toimiville asiakkailleen tuulilasin vaihtopalvelun. Työsuhdeauto noudetaan, tuulilasi vaihdetaan ja auto palautetaan asiakkaalle saman päivän aikana. Palvelun tuottaa EvaCar Autopalvelut. Voit tilata sen sähköisesti tällä tuulilasin vaihtopalvelun tilauksella.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Tuulilasin kiveniskeymästä tai halkeamasta tulee täyttää vahinkoilmoitus. Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä vahinkoilmoitus-linkistä, jolloin se lähetetään suoraan oikeaan vakuutusyhtiöön. Lisätietoja vahinkoilmoituksesta voi tiedustella vahinkoilmoitus@incar.fi.

Mikäli autosi on vakuutettu ALD Täysvakuutuksella, voi vahinkoilmoituksen tehdä myös puhelimitse vakuutusyhtiö Axan asiakaspalveluun ma-pe klo 8.30 – 17.00 puhelinnumeroon 09 2513 7540. Huomioithan, että vahinkoilmoituksen voi tehdä puhelimessa vain lasivahingoista. Tehtyäsi vahinkoilmoituksen korjaamo laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

 

Ota yhteyttä
010 404 00