Tuulilasivauriot

Kaikki auton tuulilasiin tulleet vauriot tulee korjauttaa pikaisesti turvallisuussyistä.

Kiveniskemät

Tuulilasissa olevat kiveniskemät tulisi korjauttaa mahdollisimman pikaisesti. Voit varata korjausajan lähimmästä InCar-korjaamosta. Tuulilasin paikkakorjaus on asiakkaalle veloitukseton, jos autolla on ALD Täysvakuutus.

Kiveniskemän korjaus työpaikallasi

Pääkaupunkiseudulla voit myös tilata ALD Palveluauton korjaamaan kiveniskemät omalle työpaikallesi. Korjaus tulee tehdä sisätiloissa kuten parkkihallissa. ALD Palveluauton tilaaminen onnistuu puhelimitse 0300 247 247 tai sähköisellä tilauslomakkeella.

Jos todetaan, että lasi vaatii vaihdon, palveluauto tilaa lasin ja varaa lasinvaihtoajan sekä varaa sijaisauton lasinvaihdon ajalle tarvittaessa (sijaisautokustannus ilmoitetaan varausta tehdessäsi).

Halkeamat

Mikäli tuulilasissa on halkeama, tulee korjaamolta varata tuulilasin vaihtoaika. Voit varata korjausajan helposti InCar varauskalenterista tai soittamalla 0300 247 247. Tuulilasin vaihdoissa asiakkaalta veloitetaan omavastuun osuus vakuutuskohtaisesti.

Vahinkoilmoituksen tekeminen

Tuulilasin halkeamasta tulee täyttää vahinkoilmoitus. Voit täyttää vahinkoilmoituksen sähköisesti tästä vahinkoilmoitus-linkistä, jolloin se lähetetään suoraan oikeaan vakuutusyhtiöön. Lisätietoja vahinkoilmoituksesta voi tiedustella vahinkoilmoitus@incar.fi.

Mikäli autosi on vakuutettu ALD Täysvakuutuksella ja se korjataan ALD:n yhteistyökumppania InCaria käyttämällä, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta tuulilasivahingoista. Muussa tapauksessa vahinkoilmoituksen voi tehdä myös puhelimitse vakuutusyhtiö Axan asiakaspalveluun ma-pe klo 8.30 – 16.30 puhelinnumeroon 09 2513 7540. Huomioithan, että vahinkoilmoituksen voi tehdä puhelimessa vain lasivahingoista. Tehtyäsi vahinkoilmoituksen korjaamo laskuttaa suoraan vakuutusyhtiötä.

Ota yhteyttä
010 404 00