CGI

Vastuullisuus ja sujuva yhteistyö toimivan sopimussuhteen perusta

CGI on maailmanlaajuinen IT- ja liiketoimintakonsultointialan palveluyhtiö, joka työllistää Suomessa n. 3500 työntekijää 18 eri paikkakunnalla. Yritysvastuu on keskeinen osa yhtiön liiketoimintamallia ja palveluiden keskiössä. Sillä on merkitystä myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Tällä hetkellä CGI Suomen leasingautokannan 152 autosta 80 % on edelleen diesel- tai bensa-autoja, mutta suuntaus on kohti ympäristöystävällisiä ajoneuvoja. - CGI on asettanut globaalisti hiilineutraaliustavoitteen vuodelle 2030, mikä asettaa tiukat rajat leasingautojen päästöille. Marjo Mailasalo_CGISuomen yhtiössämme jo yli puolet uusista tilatuista autoista on tällä hetkellä ladattavia hybridejä tai täyssähköautoja. Olemme myös jo useamman vuoden tukeneet yhteiskäyttöajatusta tarjoamalla henkilöstömme käyttöön Teslan, jota he voivat vuokrata ilta- ja viikonloppukäyttöön. Se on todella suosittu työntekijöiden keskuudessa ja mikä parasta, voimme suunnata vuokraustuotot hyväntekeväisyyteen, CGI:n työsuhdeautoista vastaava Marjo Mailasalo (Johtaja, laatu ja prosessit) kertoo.

Kokonaispalvelu ratkaisi

Yhteistyö ALD:n ja CGI:n välillä käynnistyi vuonna 2018, jolloin edellisen yhteistyökumppanin kautta leasatut autot siirtyivät ALD:n hallinnoitaviksi. Monipuolinen palvelutarjonta oli CGI:lle tärkeä leasingkumppanin valintakriteeri. – Haimme kumppania, joka kykenee tarjoamaan meille laajaa kokonaispalvelua ja olemme tyytyväisiä, että valitsimme ALD:n. Tällä hetkellä kaikki leasingautoihin liittyvä laskutus kiertää ALD:n kautta. Pääkonttorillamme toimii jopa leasingautojen pesupalveluja hoitava yrittäjä, jonka laskutus on kytketty osaksi sopimustamme.

"ALD on ollut myös kiitettävästi hereillä laskutuksen suhteen, ja he ovat jopa hoitaneet aika-ajoin tiettyjä tarkistuksia puolestamme."

Läpinäkyvä laskutus lisää luottamusta

Mailasalo kiitteleekin ALD:n läpinäkyvää ja selkeää laskutusta. – Kun kaikki kustannukset laskutetaan selkeästi yhdellä laskulla, jää meiltä pois aikaa vievää selvittelytyötä. ALD on ollut myös kiitettävästi hereillä laskutuksen suhteen, ja he ovat jopa hoitaneet aika-ajoin tiettyjä tarkistuksia puolestamme. Se on hieno asia vastuullisuuden ja molemmin puolisen luottamuksen rakentamisen kannalta.

Sujuva yhteistyö on tärkeää

Mailasalo on myös tyytyväinen siihen, että CGI:llä on ALD:ssä oma nimetty palveluvastaava ja avainasiakaspäällikkö, joiden kanssa voi tarvittaessa vaikkapa sparrailla autopolitiikkaan liittyviä ajankohtaisia asioita ja joiden suuntaan CGI:n yritysautoilijat voivat olla suoraan yhteydessä käytännön asioissa. – Itselläni ei ole aikaa seurata aktiivisesti leasingautoiluun liittyviä lainsäädännöllisiä tai verotuksellisia muutoksia, joten on hyvä, että ALD:n asiantuntijat ovat kartalla siitä, mihin suuntaan ja millaisin sisällöin meidän tulee päivittää autopolitiikkaamme. Tämä on eritoten korostunut viime aikoina, kun sähköautoilu on noussut yhä vahvemmin tapetille niin autoilijoiden keskuudessa kuin erilaisten laki- ja verouudistusten muodossa.

Vastuullisuus on strategiamme ytimessä, joten on tärkeää, että voimme omalta osaltamme edistää sähköautoilun kasvua, päästötavoitteiden saavuttamista ja toimia omilla linjauksillamme yhteiskunnassa hyvänä yrityskansalaisena, Mailasalo toteaa lopuksi.

Teksti: Commia/Mia Heiskanen
Kuva: CGI

 

Ota yhteyttä
010 404 00