Asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme

Toimialan parasta palvelua omalta nimetyltä yhteyshenkilöltä. Joustavuutta, kustannustehokkuutta ja autohankintojen konsultointia alan johtavalta toimijalta. Näin asiakkaamme kuvailevat ALD:n palveluita ja kokemustaan ALD:n asiakkaana:

Marjo Mailasalo_CGICGI:

Vastuullisuus ja sujuva yhteistyö toimivan sopimussuhteen perusta

CGI on maailmanlaajuinen IT- ja liiketoimintakonsultointialan palveluyhtiö, joka työllistää Suomessa n. 3500 työntekijää 18 eri paikkakunnalla. Yritysvastuu on keskeinen osa yhtiön liiketoimintamallia ja palveluiden keskiössä. Sillä on merkitystä myös yhteistyökumppaneiden valinnassa.

Yhteistyö ALD:n ja CGI:n välillä käynnistyi vuonna 2018, jolloin edellisen yhteistyökumppanin kautta leasatut autot siirtyivät ALD:n hallinnoitaviksi.

"Haimme kumppania, joka kykenee tarjoamaan meille laajaa kokonaispalvelua ja olemme tyytyväisiä, että valitsimme ALD:n."

Marjo Mailasalo, Johtaja, laatu ja prosessit, CGI

Hilti_MartikainenHilti:

Täyssähköautoilla nopea loikka kohti vihreää siirtymää

Hilti suunnittelee ja valmistaa rakennusalalle suunnattuja teknisiä ratkaisuja, ohjelmistoja ja palveluja sekä tarjoaa rakennusalan toimijoille kaiken kattavan tuote- ja palveluvalikoiman.

Yhtiöllä on kunnianhimoinen tavoite olla hiilineutraali vuoden 2023 loppuun mennessä. Sanoista tekoihin -periaate kuljettaa Hiltiä vauhdikkaasti kohti tavoitetta, ja sen vuoksi yhtiön työsuhdeautot vaihtuvat täyssähköautoihin yhteistyössä ALD:n kanssa.

"Oli ilo huomata, että ALD lähti todella hienosti tukemaan tavoitettamme ja esitti meille joustavia ratkaisumalleja."

Hilti Suomen toimitusjohtaja Jyrki Martikainen

TRP-Group_WaljakkaTRP Group:

Kustannusten ennustettavuus ratkaisi leasingkumppanivalinnan

TRP Group Oy on yksi Varsinais-Suomen suurimpia LVIS-yrityksiä.
- Rakennamme uutta, huollamme, ylläpidämme ja kehitämme vanhaa. Olemme suomalainen perheyritys, joka työllistää noin
100 LVIS-alan ammattilaista ja toimipisteemme sijaitsee Raisiossa, yhtiön laatu- ja kehityspäällikkö Martti Waljakka kertoo.

TRP Groupin leasingautojen hallinnointi kuuluu Waljakan tontille ajoneuvovastaavana, ja yhtiö päätti käynnistää autoleasingyhtiökilpailutuksen syksyllä 2020.

"Kilpailutuksessa meidät vakuutti ALD:n tarjoamien palvelujen laajuus sekä eritoten Matrix-palvelu."

TRP Groupin laatu- ja kehityspäällikkö Martti Waljakka

Avarn_Security_Cia_KaroliussenAvarn Security:

Yhden luukun palvelumalli pitää kustannukset kurissa

Avarn Security tuottaa turvallisuusratkaisuja yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille koko valtakunnan kattavasti 15 toimipisteen kautta. Yhtiössä työskentelee noin 3500 ammattilaista, jotka tuottavat turvallisuusteknologian, hälytyskeskusten ja turvallisuuden palveluita. Avarn Securityn liiketoiminnan luonteen vuoksi ajoneuvot ovat keskeisessä roolissa yhtiön palvelutuotannossa.

"Meillä käytetään autoja ympäri Suomen hyvin erilaisissa työtehtävissä. Tällaisen sopimusmassan hallinnointi kaikkine muutoksineen talon sisällä olisi sula mahdottomuus, ja siksi olemmekin ulkoistaneet leasingautopalvelun ja hallinnoinnin ALD Automotivelle."

Avarn Securityn hankintapäällikkö Cia Karoliussen

23106_Koskinen_SusanToshiba Tec:

Vaivatonta ja sujuvaa leasingpalveluyhteistyötä

Toshiba Tec Nordic Ab, Finland Branch, vastaa Suomessa asiakkaiden tarpeisiin monitoimilaitteilla, tulostimilla ja tulostus- ja skannausratkaisuilla. Toshiba Tecin Business Controller Susan Koskisen vastuualueeseen kuuluvat talouden ja hallinnon tehtävien lisäksi myös yhtiön autopolitiikka käytännön tehtävineen. – Meillä on pitkä yhteistyösuhde ALD Automotiven kanssa ja päädyimme kumppanuuteen aikanaan kilpailutuksen kautta. Kansainvälisyys ja palveluiden kattavuus olivat tärkeitä kriteerejä arvioidessamme tuolloin uutta huoltoleasingkumppania.

"Olemme ulkoistaneet autojen hankinnan, jotta voimme keskittyä ydinbisnekseemme. Leasingpalvelukumppanimme tehtävä on huolehtia, että autopolitiikkaamme kirjatut asiat toteutuvat sujuvasti yhtiömme arjessa."

Toshiba Tecin Business Controller Susan Koskinen

InstaGroup_AskoJarvenpaaInsta Group:

Isokin autokanta pysyy hanskassa ALD:n hallinnointipalvelulla

Teknologiakonserni Insta Groupilla on laaja leasingautokanta, jonka hallintaan yritys kaipasi ALD Automotiven apua. Asiakkuuden alussa ALD:n asiantuntijat auttoivat Insta Groupia uudistamaan autopolitiikkansa, ja nyt ALD helpottaa suuren autokannan ylläpitoa hallinnointipalvelullaan.

"Halusimme yhteistyöllä ulkoistaa autojen hallinnoinnin ALD:lle, ja nyt meidän vastuulle jääkin enää hyväksynnät ja päätökset. Järjestely on toiminut erittäin hyvin."

Insta Groupin strategia- ja rahoitusjohtaja Asko Järvenpää

Gasum_Otto_Suojanen_webGasum:

Rakentamassa vastuullisen liikkumisen tulevaisuutta yhdessä ALD:n kanssa  

Pohjoismaisen energiayhtiö Gasumin ja ALD:n yhteistyö alkoi vuonna 2012, koska ALD Automotivella ymmärrettiin kaasuautoilun tarpeet ja toisaalta tulevaisuuden mahdollisuudet. Kumppanuutta on määritellyt alusta asti vahvasti vastuullisen liikkumisen teemat sekä vastuu kestävämmän huomisen rakentamisesta eritoten kaasuautoilun kautta. 

"Enää Gasum ei pelkästään osta autoleasingpalveluita ALD:ltä, vaan teemme heidän kanssaan laajempaakin yhteistyötä: meillä on yhteinen suunta ja visio kaasuautoilun tulevaisuudesta, jota yhdessä rakennamme todeksi."

Gasumin controller Otto Suojanen
Ota yhteyttä
010 404 00