Asiakkaidemme kokemuksia palveluistamme

Toimialan parasta palvelua omalta nimetyltä yhteyshenkilöltä. Joustavuutta, kustannustehokkuutta ja autohankintojen konsultointia alan johtavalta toimijalta. Näin asiakkaamme kuvailevat ALD:n palveluita ja kokemustaan ALD:n asiakkaana:

InstaGroup_AskoJarvenpaaInsta Group, isokin autokanta pysyy hanskassa ALD:n hallinnointipalvelulla 

Teknologiakonserni Insta Groupilla on laaja leasingautokanta, jonka hallintaan yritys kaipasi ALD Automotiven apua. Asiakkuuden alussa ALD:n asiantuntijat auttoivat Insta Groupia uudistamaan autopolitiikkansa, ja nyt ALD helpottaa suuren autokannan ylläpitoa hallinnointipalvelullaan.

– Halusimme yhteistyöllä ulkoistaa autojen hallinnoinnin ALD:lle, ja nyt meidän vastuulle jääkin enää hyväksynnät ja päätökset. Järjestely on toiminut erittäin hyvin, esimerkiksi ALD aina ottaa yhteyttä, jos ehdotamme hankittavaksi autoja, jotka eivät sovikaan autopolitiikkaamme, ja sovimme asiasta yhdessä, kuvailee Insta Groupin strategia- ja rahoitusjohtaja Asko Järvenpää.

Gasum_Otto_Suojanen_webGasum rakentaa vastuullisen liikkumisen tulevaisuutta yhdessä ALD:n kanssa  

Pohjoismainen energiayhtiö Gasumin ja ALD:n yhteistyö alkoi vuonna 2012, koska ALD Automotivella ymmärrettiin kaasuautoilun tarpeet ja toisaalta tulevaisuuden mahdollisuudet. Kumppanuutta on määritellyt alusta asti vahvasti vastuullisen liikkumisen teemat sekä vastuu kestävämmän huomisen rakentamisesta eritoten kaasuautoilun kautta. 

– Enää Gasum ei pelkästään osta autoleasing-palveluita ALD:ltä, vaan teemme heidän kanssaan laajempaakin yhteistyötä: meillä on yhteinen suunta ja visio kaasuautoilun tulevaisuudesta, jota yhdessä rakennamme todeksi, Gasumin controller Otto Suojanen kertoo ja jatkaa, – tämän lisäksi olemme hyvin tyytyväisiä siihen, että ALD pyrkii vaikuttamaan muidenkin yritysten toimintaan ja edesauttaa vastuullista liikkumista tälläkin tavalla.

Trimico Oy_Jarmo Laitinen_webTrimico, ALD:n ratkaisut toimivat myös pk-yritykselle

Kuljetus- ja logistiikka-alan järjestelmäratkaisuja kehittävä Trimico päätti vuonna 2014 sujuvoittaa työsuhdeautoilua ja otti käyttöönsä ALD Automotiven huoltoleasing-palvelun. Palvelu on tuonut helppoutta paitsi autoiluun myös autoihin liittyvään raportointiin ja niiden hallinnointiin.

– Vaikka työsuhdeautot hoituisivat myös muiden kumppanien avulla, on autojen leasaaminen ALD:lta mutkatonta. Suosittelemme ehdottomasti ALD:n huoltoleasingia myös muille PK-yrityksille! Trimicon toimitusjohtaja Jarmo Laitinen kertoo.

 

Outotec_logo_500x333Outotec, Matrix –vuokratakuulla läpinäkyvyyttä ja joustavuutta autoilun kuluihin

 

Kaivannaisteollisuuden laitoksia ja laitteita valmistava Outotec keskittää yritysautojen hankinnat ja hallinnoinnin ALD Automotivelle. Kumppani valikoitui kilpailutuksen kautta.

”Selkeys ja läpinäkyvyys oli tärkeää, samoin Matrix-hinnoittelu. Matrixissa ei tule yllätyksiä sopimusmuutoksissa ja läpinäkyvyys on näin taattu. Oli hyvä kun vakuutuskin saatiin ALD:ltä eli koko paketti yhdeltä toimijalta”, Outotecin hankintajohtaja Jaakko Kopra kertoo.

Outotecille oli tärkeää, että kaikki autoiluun liittyvät kulut, kuten polttoaineet, laskutetaan todellisten kulujen mukaan kuukausittaisella koontilaskulla.

Ota yhteyttä
010 404 00