Näin tilaat työsuhdeauton

Työsuhdeauton tilaaminen on helppoa kun käytössäsi on ALD-palveluvastaavan, työkalujemme ja autoliikkeen asiantuntijoiden tuki.

 

Auton tilaaminen hoituu näin:

  • Tutustu yrityksenne autopolitiikkaan. Joillain yrityksillä on erilaisia sääntöjä autoiluun liittyen, ja autopolitiikassa määritetään esimerkiksi auton merkkiin, hankintahintaan, verotusarvoon tai hankintapaikkaan liittyviä sääntöjä. Yleensä autoilijoita kiinnostaa millainen verotusarvo kullakin automallilla on. Tällöin käytä verotusarvolaskuria ja laske sinua kiinnostavien vaihtoehtojen verotusarvot käyttöedulla tai vapaalla autoedulla.
  • Käy koeajamassa sinua kiinnostavia autoja, jotka ovat mahdollisia yrityksenne ohjeiden puitteissa. Autoliikkeellä on ajantasaisimmat tiedot varusteista ja myös uusimmista malleista, joten asiantunteva myyjä on hyvä tuki räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Katso myös vinkkimme auton koeajoon.
  • Kun sopiva auto löytyy, pyydä autoliikettä lähettämään tarjous yrityksenne nimetylle ALD-palveluvastaavalle tai asiakaspalveluun leasingmyynti@aldautomotive.com.
  • Teemme autoliikkeeltä saadun tarjouksen mukaan leasinglaskelman ja olemme yhteydessä sinuun. Kun olet valinnut autosi, hoidamme tilauksen autoliikkeen kanssa.
  • Saat auton toimitusajasta ja luovutuksesta tarkemmin tietoa sähköpostisi välityksellä, joten olet koko ajan perillä uuden autosi liikkeistä.

Jos sinulla on kysyttävää yrityksenne autopolitiikkaan tai auton tilaamiseen liittyen, ota yhteyttä ALD:n palveluvastaavaan. Autamme mielellämme myös näissä kysymyksissä!

Ota yhteyttä
010 404 00