ALD Ajotietopalvelu

Käytetäänkö yrityksessäsi vielä aikaa ajopäiväkirjan ja matkalaskujen kirjoittamiseen? Tarjoamme käyttöönne sähköisen ALD Ajotietopalvelun. Palvelun avulla säästätte aikaa, vaivaa ja ympäristöä.

ALD Ajotietopalvelu tallentaa kaikki ajetut matkat automaattisesti. Valmiit laskelmat kilometrikorvausten laskuttamiseen ja verovähennysten laatimiseen syntyvät helppokäyttöisessä verkkopalvelussa hetkessä.

Ajetut matkat tallentuvat ajotapatietoineen. Pienellä analysoinnilla ja reittien vertailulla saavutetaan säästöä polttoainekuluissa ja hiilidioksidipäästöissä. ALD Ajotietopalvelun avulla autoilijat voivat omaksua taloudellisen ja turvallisen ajotavan. Taloudellisemman ajamisen myötä liikennevahinkojen määrä vähenee. Vakuutuskorvausten väheneminen vaikuttaa myös yrityksen vakuutusmaksujen kehitykseen.

Ajojen automaattinen kirjaus säästää aikaa tärkeämpään työhön. Kun ALD Ajotietopalvelu integroidaan yrityksen järjestelmiin, näkyy ajansäästö myös palkkalaskennassa, laskutuksessa ja kirjanpidossa. Ajamisen täsmentäminen alentaa kilometrikorvausten määrää. 

Tuotantoajoneuvoille tarjoamme oman ajotietopalvelun, joka on tarpeen mukaan laajennettavissa täydelliseksi yritysajojen hallintapalveluksi. Palvelu on saatavilla suomen, ruotsin ja englannin kielellä. 

ALD Ajotietopalvelun hyödyt

ALD Ajotietopalvelu pystyy tuottamaan pysyviä kustannussäästöjä yritysautojen käyttöön ja niiden hallintaan. Lisäksi ALD Ajotietopalvelu yhdistää samaan palveluun työhyvinvoinnin, ympäristöystävällisyyden ja turvallisuuden parantamiseen vaikuttavia työkaluja.

ALD Ajotietopalvelu tuottaa ajoista automaattisen ajopäiväkirjan, joka on helposti integroitavissa esimerkiksi suoraan työnantajan omaan matkalaskujärjestelmään. Lisäksi järjestelmä tuottaa automaattisesti verottajaa varten tarvittavat koosteet.

ALD Ajotietopalvelun hyödyt pähkinänkuoressa

  • opastaa taloudellisempaan ja turvallisempaan ajamiseen
  • polttoaineen kulutuksen lasku
  • ajotavan turvallisuus paranee, onnettomuusriskit pienenevät 
  • ajopäiväkirja ja paikannus verotuksen, laskutuksen ja tuotannonohjauksen tarpeisiin
  • kuljettajan tunnistaminen
  • kuljettajan henkilökohtainen ajotapavalmentaja
  • työkalut työnohjaukseen: seuranta-, kulutus- ja ympäristöraportit
  • ajoneuvojen seuranta ja ohjaus OnLine kartalta – myös historiatiedot
  • ympäristöraportointi  

Aloitusohje

ALD Ajotietopalvelu on helppo ja vaivaton käyttää. Tutustu ALD Ajotietopalvelun aloitusohjeeseen.

Kiinnostuitko ALD Ajotietopalvelusta?

Otathan yhteyttä ALD Automotiven asiakaspalveluun lisätietopyynnöissä ja palvelun käyttöönottoa koskevissa kysymyksissä.

Käyttäjätunnukset toimitetaan sinulle ALD Ajotietopalvelun käyttöönoton yhteydessä. Voit kirjautua palveluun alla olevan painikkeen kautta. 

Ota yhteyttä
010 404 00