Toshiba Tec

Vaivatonta ja sujuvaa leasingpalveluyhteistyötä

Toshiba-konserniin kuuluva Toshiba Tec on erikoistunut kehittämään dokumenttijärjestelmiä, joilla on käänteentekevä vaikutus työnkulkuun erilaisissa liiketoimintaympäristöissä. Yhtiö pyrkii kehittämään menetelmiä, jotka aidosti nostavat asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta, tuottavuutta ja kannattavuutta. Toshiba Tec Nordic Ab, Finland Branch, vastaa Suomessa asiakkaiden tarpeisiin monitoimilaitteilla, tulostimilla ja tulostus- ja skannausratkaisuilla.

Toshiba Tecin Business Controller Susan Koskisen vastuualueeseen kuuluvat talouden ja hallinnon tehtävien lisäksi myös yhtiön autopolitiikka käytännön tehtävineen. 23106_Koskinen_Susan– Meillä on pitkä yhteistyösuhde ALD Automotiven kanssa ja päädyimme kumppanuuteen aikanaan kilpailutuksen kautta. Kansainvälisyys ja palveluiden kattavuus olivat tärkeitä kriteerejä arvioidessamme tuolloin uutta huoltoleasingkumppania. Olemme ulkoistaneet leasingpalvelut, jotta voimme keskittyä ydinbisnekseemme. Leasingpalvelukumppanimme tehtävä on hoitaa oma tonttinsa niin, että autopolitiikkaamme kirjatut asiat toteutuvat yhtiömme arjessa helposti ja huolettomasti, Koskinen kertoo.

Yhteistyön sujuvuus näkyy omalla työpöydällä

Koskinen onkin tyytyväinen arjen sujuvuuteen ALD Automotiven ja Toshiba Tecin välillä. - Optimaalinen tilanne on sellainen, jossa ALD-yhteyshenkilömme on tarjonnut työntekijällemme Toshiba Tecin autopolitiikan mukaista autoa ja voin hyväksyä leasingsopimuksen ilman muutoksia. Yhteistyömme toimii poikkeuksetta juuri näin.
Toshiba Tecille on nimetty kaksi omaa ALD-yhteyshenkilöä. – Heillä on meille todella suuri merkitys. Työntekijämme kiittelevät tuon tuosta yhteyshenkilöiden palvelualttiutta ja vastausnopeutta. Se luonnollisesti vähentää kuormaa ja ylimääräistä selvittelytyötä omalla työpöydälläni.

”Olemme ulkoistaneet autojen hankinnan, jotta voimme keskittyä ydinbisnekseemme. Leasingpalvelukumppanimme tehtävä on huolehtia, että autopolitiikkaamme kirjatut asiat toteutuvat sujuvasti yhtiömme arjessa”.

Autopolitiikka elää ajassa

Toshiba Tecin leasingautokannassa on tällä hetkellä 20 henkilöautoa, joiden pääasiallisia käyttäjiä ovat myyjät ja huoltoteknikot. - Kiinnostus sähkö- ja hybridiautoja kohtaan kasvaa selkeästi ja meillä onkin jo muutama sähköauto käytössä. Meidän kannaltamme mukava asia on se, että olemme saaneet ALD:ltä sähkö- ja hybridiautoihin sekä autopolitiikkaamme liittyen paljon uutta tietoa. Olemme yhdessä muokanneet autopolitiikkaamme etukenossa sähköautoilua tukevaan suuntaan, sillä yrityksemme intressinä on toimia vastuullisesti ja huomioida ympäristöasiat.

Teksti: Commia/Mia Heiskanen
Ota yhteyttä
010 404 00