ALD LENTOHUOLTO

Auton määräaikaishuollot kätevästi lomalentosi tai työmatkasi aikana, me noudamme, huollamme ja palautamme autosi valmiiksi paluutasi varten.

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta, teemme autosi määräaikaishuollon ja tuulilasin vaihdon matkasi aikana. Palattuasi matkalta, autosi odottaa sinua lentoasemalla. ALD Lentohuoltoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse maksaa lentokenttäpysäköinnistä.

Tilaa Lentohuolto viimeistään viikkoa ennen matkaasi.

Jos olet MyALD käyttäjä, voit tilata Lentohuollon MyALD:n Autoilijan palvelut -osion kautta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen palvelun tilauksesta tarkempine ohjeineen.

Palveluun saa tilattua myös puhelimitse tai sähköpostilla
Puh. 010 404 0101
servicelink@evacar.fi 

Lentohuollon pysäköintipaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä P3B parkkitalon sisäänajokerroksessa, paikkanumerot ovat 268 ja 180. Avaimet tulee jättää Airpro Travel Service -pisteeseen, joka sijaitsee T2-terminaalissa. Samasta paikasta saat huolletun autosi avaimet palattuasi matkalta.

Palvelun tuottaa ALD Automotiven yhteistyökumppani EvaCar ja se on tarkoitettu kaikille ALD Automotiven huoltoleasingasiakkaille.

Katso myös ALD Airport Service vauriokorjauspalvelu. Huolto- ja vauriokorjauspalvelu voidaan yhdistää. Lisätietoja ja ohjeita saat palvelun tuottajalta.

ALD Lentohuolto
0104040101