ALD LENTOHUOLTO

Auton määräaikaishuollot kätevästi lomalentosi tai työmatkasi aikana. Me noudamme, huollamme ja palautamme autosi valmiiksi paluutasi varten.

Kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentoasemalta, teemme autosi määräaikaishuollon ja tuulilasin vaihdon matkasi aikana. Palattuasi matkalta, autosi odottaa sinua lentoasemalla. ALD Lentohuoltoa käyttäessäsi sinun ei tarvitse maksaa lentokenttäpysäköinnistä.

Tilaa Lentohuolto viimeistään viikkoa ennen matkaasi

Jos olet MyALD -käyttäjä, voit tilata Lentohuollon MyALD:n Autoilijan palvelut -osion kautta. Saat sähköpostiisi vahvistuksen palvelun tilauksesta tarkempine ohjeineen.

Palvelun saa tilattua myös puhelimitse tai sähköpostilla:
Puh. 010 404 0101
servicelink@evacar.fi 

Lentohuollon pysäköintipaikka sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentällä P3B -parkkitalon sisäänajokerroksessa. Paikkanumero on 180 ja se on merkitty EvaCar -kyltillä. Huoltoon tulevan auton noudosta ja avaimien haltuun saamisesta on sovittava EvaCarin kanssa erikseen.

Palvelun tuottaa ALD Automotiven yhteistyökumppani EvaCar ja se on tarkoitettu kaikille ALD Automotiven huoltoleasingasiakkaille.

Katso myös ALD Airport Service vauriokorjauspalvelu. Huolto- ja vauriokorjauspalvelu voidaan yhdistää. Lisätietoja ja ohjeita saat palvelun tuottajalta.

ALD Lentohuolto
0104040101