ALD Täysvakuutus

Anna meidän hallinnoida autojen lisäksi autovakuutuksesi, saat selvää säästöä ja toiminnan helppoutta

ALD Täysvakuutus on kehitetty joustamaan asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Voit valita tilanteeseesi sopivan omavastuun määrän ja näin vaikuttaa aktiivisesti maksamiesi vakuutusmaksujen määrään.

Vakuutuksemme edut:

  • Autoissa on aina kattava turva, jolloin vahinkotilanteissakaan ei synny yllätyksiä.
  • Vakuutusmaksut tulevat muiden autoilun kulujen mukana samalla laskulla kuukausi kerrallaan ja aina autokohtaisesti eriteltynä - säästät laskujen käsittelykuluissa eikä tasauslaskuja tarvita.
  • Vahinkotilanteiden käsittely on nopeaa, sillä tekninen palvelumme tuntee vakuutussisällön ja pystyy neuvomaan korjaamoa ripeästi.
  • Autojen rekisteröinti on helppoa, kun autojen omistaja ja vakuuttaja on sama. Vakuutus päättyy aina sopimuksesi päättymispäivään.

ALD Täysvakuutus takaa laajan turvan

Olemme yhdistäneet pakollisen lakisääteisen liikennevakuutuksen kattavaan kaskovakuutukseen. Kaskovakuutuksemme sisältää turvan kolaroinnin, hirvivahingon, palon, varkauden, ilkivallan ja lasivaurion varalta, sekä autopalvelun (auton hinaus, majoitus- ja matkakulut vahingon sattuessa, lisätietoja), oikeusturvan ja laajennetun uusarvoturvan.  

Hinnat ja omavastuu

ALD Täysvakuutuksen hinnat ovat kilpailukykyiset: hinnat alkaen 55€ kuukaudessa. Voit valita omavastuun neljästä eri tasosta: 250€, 500€, 1000€ tai 1500€. Tuulilasin korjauksesta ja autopalvelun käytöstä et maksa lainkaan omavastuuta. 

Tutustu tästä tarkempaan vakuutuskuvaukseen ja hintoihin sekä vakuutusehtoihin: 

Mitä korkeampi omavastuu, sitä halvempi vakuutus.

Korkea omavastuu ei kuitenkaan aina kannata. Mikäli autosi liikkuu paljon kaupungeissa ja vuodessa ajokilometrejä kertyy paljon, suosittelemme pientä omavastuuta. Kokemuksemme mukaan korkeasta omavastuusta voi syntyä säästöä aluksi, mutta useampien omavastuuvaurioiden myötä säästö muuttuu pitkällä aikavälillä lisäkustannukseksi. Yrityksenne nimetty yhteyshenkilö neuvoo mielellään myös autokohtaisen omavastuun valinnassa.

Mitä jos yrityksessä on paljon autoja, mutta vahinkoja on sattunut vähän?

Mitä paremmin autoilijat ajavat, sitä edullisemmin voimme myöntää vakuutukset. Laskemme mielellämme yksilöidyn tarjouksen vakuutuksista, mikäli yrityksenne autoille on historiassa tapahtunut harvoin vahinkoja. Pyydä tarjous asiakaspalvelustamme. 

ALD Täysvakuutuksen asiakaspalvelu

ALD Täysvakuutuksen yhteistyökumppani on AXA Crawford Solutions. AXA:n asiakaspalvelu neuvoo kaikissa autovakuutukseen, vakuutusehtoihin ja Green Cardin hankintaan liittyvissä asioissa.

ALD Täysvakuutuksen asiakaspalvelun yhteystiedot:
Puh. 0925137540 
ma-pe 8.30 - 16.30 
axa@crawco.fi

Vahingon sattuessa, toimi näin.

Ota yhteyttä
010 404 00