ALD blogi

Hyötyajoneuvot leasingilla: 7 syytä vaihtaa omistuksesta leasingiin

Hyötyajoneuvot leasingilla: 7 syytä vaihtaa omistuksesta leasingiin

Myös hyötyajoneuvot voi hankkia ALD Huoltoleasing -palvelun kautta

Hyötyajoneuvot ovat usein yksi yrityksen suurimmista pääomakuluista. Ne ovat tärkeitä työvälineitä, joissa työntekijät viettävät usein ison osan päivästä, joten niihin kannattaa panostaa työhyvinvoinnin ja  turvallisuudenkin takia. Hyötyajoneuvojen kohdalla erikoisvarustelu nousee esiin tärkeänä huolenaiheena ALD:n ja asiakkaiden keskusteluissa. Miksi siis kannattaa vaihtaa omistuksesta leasingiin?

1. Apua automerkin ja -mallin valintaan ALD:n asiantuntijoilta

Onko yrityksesi hyötyajoneuvokanta vaihdon tarpeessa, mutta et tiedä mihin vaihtaisit? ALD auttaa valitsemaan juuri oikean automerkin ja -mallin yrityksesi erityistarpeiden mukaan. Et ole sidottu yhteen automerkkiin, vaan voit vapaasti valita minkä merkin tahansa. Myös auton koko- ja päästövaatimukset otetaan huomioon.

2. Myös erikoisvarustelu onnistuu samalta luukulta

Hyötyajoneuvojen erikoisvarustelu onnistuu ALD:n kautta, varustelukumppaniyritysten avulla. Sähköasentajilla, putkiasentajilla, kiinteistönhuollolla ja monilla muilla ammattilaisilla on omat vaatimuksensa auton varustelulle, mutta ne eivät ole este leasingratkaisuille.

3. ALD Ajotietopalvelun avulla raportointi on helppoa

ALD:n asiantuntijat osaavat auttaa myös optimoimaan ajoneuvojen hallinnointiin käytetyn ajan. Esimerkiksi ALD Ajotietopalvelun avulla saat automaattisen ajopäiväkirjan, josta saat tarkkaa dataa muun muassa ajetuista kilometreistä, polttoainekuluista ja hiilidioksidipäästöistä eri tahoille tehtäviä raportteja varten.

4. Myynti- ja takaisinvuokrauspalvelu vapauttaa yrityksesi pääomaa

Ovatko yrityksesi hyötyajoneuvot vielä käyttökuntoisia, mutta haluaisit vapauttaa niihin sidottua pääomaa? Tutustu ALD:n myynti- ja takaisinvuokrauspalveluun, jossa ajoneuvot siirtyvät ALD:n omistukseen, mutta säilyvät käytössäsi leasing-autoina.

Voit myös laittaa omistusautosi vaihtoon meidän kauttamme. Autamme sinua etsimään parhaan markkinahinnan ja saat vapautettua tarvittaessa nopeasti pääomaa yrityksesi ydinliiketoiminnan käyttöön. Tällä hetkellä käytettyjen autojen hinnat ovat hyvällä tasolla, joten autojen myyminen kannattaa myös taloudellisesti.

5. Läpinäkyvä hinnoittelu ja hintatakuu auttavat pitämään kustannukset kurissa

ALD Huoltoleasing on riskitön valinta. ALD Automotiven ammattilaiset hoitavat halutessasi puolestasi hintaneuvottelut yhteistyökumppaneiden kanssa, huollot, kulukontrollit ja kaikki muutkin juoksevat hallintoasiat. Yllättäviä kuluja ei tule.

6. Huoltoleasing on myös riskitön tapa siirtyä sähköautoiluun

Autojen käyttövoiman valinta mietityttää monia juuri nyt. Päästötavoitteiden saavuttamiseksi sähköautot houkuttavat myös hyötyajoneuvopuolella, mutta samaan aikaan autojen tuleva jälleenmyyntiarvo arveluttaa.

ALD Huoltoleasing poistaa riskin tästäkin valinnasta. ALD:n ammattilaiset auttavat selvittämään mahdolliset veroedut ja hankintatuet, eikä autojen jälleenmyyntiarvolle tarvitse suoda ajatustakaan, sillä sopimusajan päättyessä autot palautuvat ALD:lle ilman lisäkustannuksia.

7. Ison talon kilpailutusedut ja muita kustannussäästöjä ALD:n kautta

ALD:n avulla saat ison talon kilpailutusedut, jotka näkyvät sinulle autojen vuokrahinnassa. Vuokraan vaikuttavat ALD:n hankkimat alennukset autoista, varustelukumppaneilta, huolloista, sekä renkaista.

Kiinnostuitko myynti-ja takaisinvuokrauspalvelusta? Lue lisää >>

Sopisiko hyötyajoneuvojen leasing yrityksellesi? Lue lisää >>