ALD blogi

Yrittäjä kertoo: ALD:n huoltoliisareiden kootut hyödyt

Yrittäjä kertoo: ALD:n huoltoliisareiden kootut hyödyt

Yrittäjätoveri – käytä rajallinen aikasi mieluummin johonkin kehittävämpään kuin autoasioihin yllättävine menoerineen. Yleistyvä leasingautoilu on fiksua ja turvallista. Jälkiviisastelu on tässä kohtaa oleellista, kun asiat rullaavat huoltoliisarisopimuksella hyvin. Rakennuskemia Oy:n toimitusjohtaja Mikko Ikonen kokoaa kasaan oivaltamansa hyödyt ALD:n huoltoleasingista, jotka ovat helpottaneet yrityksen pyörittämiseen liittyvää arkea.

Blogitrilogiani on tullut päätökseen. Oli ilahduttavaa, ja mielestäni tarpeellista, päästä kertomaan kokemuksistani huoltoleasingasiakkaana. En yksinkertaisesti näe muuta yhtä hyvää tapaa hoitaa firman autopolitiikkaa. Rohkaisen myös muita yrittäjiä tutustumaan ALD:hen ja huoltoleasingiin. Tässä muutama syy miksi niin kannattaisi tehdä.

Kiihdytä ohi ikävistä menoeristä

Kerrataan aluksi faktat kuluista. Kun ulkoistat huollot, vikatilanteet ja ylläpidot muualle, sinulle ei tule yllätyskuluja tai lisäkustannuksia. Tiedät mitä tulet maksamaan - sopimushinnan ja bensat. Huoltoleasing ei siis rasita yrityksesi tasetta. Jos yritys hankkii autoja omaan omistukseensa, se raha ei tuota mitään. Autoilevalle sattuu ja tapahtuu, joskus auto yllättää ja huoltoilmoitus välkkyy ruudulla. Huoltoleasing on riskitön, sillä ALD:llä kyllä ymmärretään elämää ja pidetään kulut määritetyn hintakaton alla.

Kruisaile rennommalle aikakaudelle

Merkittäväksi hyödyksi mainitsen ajansäästön, jota ALD palveluineen yrittäjälle vapauttaa. Mietitäänpä vaikka Suomen vaihtuvia vuodenaikoja ajo-olosuhteineen: ylläpito, kuten renkaidenvaihto, saattaa kiireen keskellä tupsahtaa eteen. ALD:n kautta onnistuu helposti yhdeltä luukulta kaikki mahdolliset huollot ja toimenpiteet. Jos ajomatkasi tyssää syystä tai toisesta, yksi yhteydenotto riittää ja apu tulee luoksesi.

Murehtimisen voi myös unohtaa. Asiat tulevat hoidetuksi ilman, että minun pitäisi sitoutua autoon tai uhrata ajatustakaan autoiluun liittyville haasteille. Renkaiden säilytys saadaan järjestymään, ja autojen palautuskuviot sekä vuosi- ja määräaikaishuolto onnistuvat aina hyvin omien aikataulujen puitteissa. Huoltoleasingsopimuksen vakuutus tuo turvaa, sattui mitä tahansa. ALD selkeyttää roolit heti alussa: he kantavat vastuun autojen elinkaaresta ja jälleenmyynnistä, trendien ja päästöjen seuraamisesta sekä sopivien automallien valinnasta. Auton hankintaan liittyvät riskit minimoituvat ja hallinta on huoletonta.

Tyytyväisten työntekijöiden torvet törähtelevät

Meillä työmatka-ajoa tulee eniten asiakastyötä tekeville asiantuntijoillemme. Laadukkailla, turvallisilla ja moderneilla autoilla ajaminen on jo työsuhde-etu itsessään. Olen iloinen, että pystyn tarjoamaan tämän heille huoltoleasingin kautta. Myyjämme ovat tehneet niin hyvää työtä, että kysyntä ja tarve käydä asiakkaiden luona on kasvanut. Porukan lukumäärän kasvaessa tarvittiin enemmän autoja lisääntyneitä työkeikkoja varten. Huoltoliisarilla ajeleminen on helppoa työntekijälle ja autot vaihtuvat säännöllisesti. Liisarisopimus mahdollistaa meille laajemmalla skaalalla tutustumisen hyviin menopeleihin, jolloin käyttökokemus ja asiantuntemus autoista kasvaa. Nyt murroksessa on bensiiniautojen vaihtuminen hybrideihin ja sähköautoihin – ja mikä parasta – riski jälleenmyyntihintojen kehityksestä näissä uuden sukupolven autoissa ei ole meillä.

Tasaista kyytiä huippupalvelun viitoittamana

Kirsikkana kakun päällä on ALD:n lyömätön ja arkea helpottava palvelu. Miellyttävällä leasingautolla ajaminen sekä hintaan kuuluvat huollot ovat syy miksi ALD:n kanssa alun perin sopimus tehtiin. Lisäksi kattava palvelu, läpinäkyvä hinnoittelu ja hyvät kontaktihenkilöt ovat kombo, josta emme halua luopua ja jota on helppo suositella. Kerran yksi auto liisattiin toiselta taholta vertailun ja pienen hintaedun vuoksi, tästä on vuosia jo aikaa, mutta silti edelleen tuoreena mielessä. Meidän valintamme on ja on ollut ALD, vuodesta toiseen.

ALD:n matkassa kohtaat yllättäviä pieniä tekoja, joilla on ainakin itselleni suuri merkitys kaiken kiireen keskellä. ALD:llä on inhimillinen lähestymistapa ja he ehdottavat ketteriä ratkaisuja, jotta hommat menisivät vaivatta maaliin. Lisätään käyttäjäystävälliset ja oman kokemukseni mukaan erittäin toimivat palvelualustat tähän päälle, niin kyllähän tässä melko lyömätön paketti on kasassa. 

Tiputa takaluukusta turhat autohuolet ja tutustu ALD:n tarjoamaan huoltoleasingsopimukseen.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä ALD Automotiveen!

Lue myös: Yrittäjä kertoo: Navigaattori kohti huoltoleasingia - pakita pois turhat ennakkoluulosi sekä Yrittäjä kertoo: Nopeus ja empatia yllättivät – ALD huoltoleasing turvaa tilanteet, kun arki koettelee

Rakennuskemia on nykyaikainen rakennustarvikkeiden tarjoaja, joka maahantuo kansainvälisiä tuotemerkkejä kuten Tytan ja Bison sekä kehittää omia merkkejä kuten Quickloader.