ALD blogi

ALD:n ylläpitopalvelut tekevät työsuhdeautoilusta vaivatonta

/ Theme(s): BLOG, Kaikki julkaisut
ALD:n ylläpitopalvelut tekevät työsuhdeautoilusta vaivatonta

ALD Huoltoleasing on yritykselle helppo tapa hoitaa työsuhdeautojen hallinnointi ja autoilijallekin luotettava vaihtoehto. ALD Huoltoleasingiin voi kuitenkin helposti yhdistää myös lisä- ja ylläpitopalveluita, joiden avulla autoilusta tulee vieläkin vaivattomampaa. Huoleton autoilu voikin toimia kilpailuvalttina työnantajamielikuvaa rakennettaessa.

Lataus- polttoainepalvelun avulla käyttövoimakulut samalle laskulle

Lataus- ja polttoainepalvelu tarkoittaa sitä, että auton käyttövoimasta riippuen joko sen latauskulut tai tankkauskulut menevät samalle laskulle kuin auton leasingvuokrat. Yrityksen osalta tämä helpottaa autoilun kulujen hallinnointia. Autoilijalle helppous näkyy siinä, että hänen ei tarvitse tehdä erillisiä matkalaskuja, vaan kulut menevät suoraan yritykselle. Lisäksi autamme autoilijoita mielellämme myös sopivan kotilatauslaitteen valinnassa.

Tutustu >>

ALD Täysvakuutus joustaa tarpeiden mukaan

Toinen suosittu lisäpalvelu on ALD Täysvakuutus, jonka voi helposti mitoittaa omia tarpeita vastaavaksi. Suurempi omavastuu tarkoittaa pienempiä kuukausittaisia vakuutusmaksuja. Varsinkin sähköautojen osalta palvelun hinta on erittäin kilpailukykyinen. Maksu samalle laskulle leasingvuokran kanssa tuo helppoutta.

Tutustu >>

Vahingon sattuessa lisäpalveluista nopea apu jopa tien päällä

Vahinkoja sattuu, mutta niiden tapahtuessa ALD Automotiven asiakkaan ei tarvitse selvitä yksin. Vahinkopalvelun avulla kumppanimme InCarin palvelukeskus auttaa vauriokorjauksissa, vahinkoilmoituksen täyttämisessä ja kaikissa muissakin vahinkoon liittyvissä kysymyksissä. Myös tuulilasivauriot kuuluvat tämän palvelun piiriin.

Tutustu >>

Noutopalvelut helpottavat myös säännöllisiä huoltoja ja katsastuksia

Pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Rovaniemellä, Tampereella ja Turun alueella toimiva noutopalvelu helpottaa vahinkotapausten lisäksi myös leasingin hintaan kuuluvien auton säännöllisten huoltojen ja katsastusten hoitamista.  

Auto voidaan noutaa huoltoon vaikka työpaikalta ja palauttaa päivän päätteeksi samaan paikkaan. Työnantajallekin tämä on edullista, sillä autoilijalla ei mene työaikaa hukkaan korjaamolla odotellessa. Auto voidaan noutaa myös lentokentältä ja huoltaa matkan aikana. Isompien huoltojen ja korjausten ajaksi myös sijaisauto on mahdollinen.

Tutustu >>

Rengaspalvelut helpottavat jokavuotista rengasrumbaa

Kaikkiin ALD Automotive huoltoleasingautoihin kuuluu sekä kesä- että talvirenkaat. Myös renkaiden vaihtotyöt sekä normaalista kulumisesta aiheutuneet renkaiden uusinnat kuuluvat sopimukseen. Sinun tarvitsee vain muistaa varata aika!

Tutustu >>

Autopesupalvelu pitää auton edustavassa kunnossa

Auto on paitsi kulkuväline, usein se myös edustaa yritystä liikenteessä. ALD Autopesu -lisäpalvelun avulla yrityksen autot on helppo pitää puhtaana, kun pesut hoituvat ennalta sovittuun kiinteään hintaan, joka laskutetaan osana kuukausihintaa.

Autoilijalle ALD Autopesu on kätevä ja säästää aikaa, sillä palvelu toimii mobiiliapplikaation avulla ja yhteistyökumppanimme Juhlapesun pisteitä löytyy runsaasti pääkaupunkiseudulla, Tampereen seudulla ja muilla isoimmilla paikkakunnilla.

Tutustu >>

Lue lisää palveluistamme autoilijoille >>