ALD blogi

Kolme syytä valita ALD yrityksesi työsuhdeautokumppaniksi

/ Theme(s): BLOG, Kaikki julkaisut
Kolme syytä valita ALD yrityksesi työsuhdeautokumppaniksi

ALD:n huoltoleasing on fiksu ratkaisu työsuhdeautojen leasingille. Valitsemalla leasing-kumppaniksesi ALD:n saat rahoituksen, huollot ja autojen hallinnoinnin kätevästi yhdeltä luukulta. Helpon ja joustavan palvelun avulla pidät henkilökunnan tyytyväisenä!

1. Joustava ALD Matrix -hinnoittelumalli auttaa hallinnoimaan työsuhdeautoilun kustannuksia

ALD:n ainutlaatuinen, läpinäkyvä ALD Matrix -hinnoittelumalli auttaa pitämään autoilun kustannukset hallinnassa. Se tarjoaa vuokratakuun heti sopimuksen alusta alkaen ja soveltuu niin työsuhde- kuin tuotantoautoillekin.

ALD Matrixin avulla yrityksesi maksaa autoilusta vain todellisten käyttökuukausien ja -kilometrien mukaan. Sopimuksen päivittäminen tarpeen mukaan on helppoa ja läpinäkyvää. Sopimuskauden alussa saat selkeän taulukon, jossa on havainnollisesti esitettynä mahdollisten muutosten vaikutus hintaan.

2. Keskittäminen kannattaa myös autoleasingissa

Kun valitset kumppaniksesi ALD:n, hoidamme puolestasi lähes kaikki autoiluun liittyvät asiat. Asiantuntijamme auttavat päivittämään yrityksen autopolitiikan ja tekevät automarkkinoiden analyysin ja kokonaiskustannuslaskelmat tarvittaessa puolestasi.

Keskittäminen ALD:lle vapauttaa sinun työaikaasi olennaiseen tekemiseen, sillä et joudu hallinnoimaan yksittäisiä kuluja, kun kaikki autoilun kulut voidaan laskuttaa yhdellä kuukausilaskulla. ALD:n avulla saat käyttöösi ison ostajan edut eli parhaat hinnat monille autoiluun liittyville palveluille yhteistyökumppaneiltamme.

3. Kumppanuus räätälöidään yrityksen ja autoilijoiden yksilöllisten tarpeiden mukaan

Jokaisella yrityksellä on erilaiset tarpeet, joten myös ALD:n palveluvalikoima joustaa niiden mukaan. ALD:n asiantuntijat kartoittavat yrityksesi alkutilanteen ja määrittelevät kanssasi, millaisia palveluita yrityksesi tarvitsee. Olemme yrityksesi liikkumistarpeille parasta palvelua tuottava yhteistyökumppani, ja otamme huomioon sekä yrityksen että työsuhdeautoilijoiden yksilölliset tarpeet.

ALD:n laajasta palveluvalikoimasta voit valita yrityksellesi sopivat ja tarpeelliset lisä- ja ylläpitopalvelut, kuten vaikka lataus- tai polttoainepalvelun, vakuutukset tai rengaspalvelun. ALD:n asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi ja auttavat selvittämään, mikä on juuri sinun yrityksellesi sopiva paketti.

Katso, miten ALD:n ylläpitopalvelut helpottavat autoilua >>