Arvot ja missio

Missiomme on olla asiakkaidemme liikkumistarpeille parasta palvelua tuottava yhteistyökumppani.

ALD Automotive palvelee asiakkaitaan soveltaen seuraavia arvoja

Yhteishenki

Vastuullisuus

Sitoutuminen

Jatkuva kehittäminen

 

ALD Bluefleet - sitoutuminen kestävään kehitykseen 

Johtavana huoltoleasingalan toimijana haluamme kantaa vastuun erityisesti autoilijoiden turvallisuudesta ja ympäristön huomioimisesta. Haluamme auttaa asiakkaitamme kiinnittämään huomiota taloudelliseen ja turvalliseen ajotapaan sekä löytämään ympäristöystävällisempiä ratkaisuja autoiluun. 

ALD Bluefleet -ohjelma tähtää ympäristöystävälliseen autoiluun. Autopolitiikan konsultoinnilla ja TCO-laskelmien avulla yrityksen autokantaa voidaan ohjata entistä ympäristöystävällisempään suuntaan. Järjestämme asiakkaillemme turvallisen ja taloudellisen ajotavan kursseja. Autokannan päästöjä on myös mahdollista seurata ALD:n raportointiohjelman avulla.

Tavoitteenamme on vähentää polttoaineen kulutusta ja liikennevahinkoja, jolloin yhteistuloksena on liikenneturvallisuuden parantuminen ja vähentynyt ympäristönkuormitus. Valitsemalla ympäristöystävällisiä autoja ja optimoimalla kilometrit ja ajotavan, polttoaineen kulutus voidaan minimoida.

Automallin valinta vaikuttaa suoraan yritysautojen päästöihin ja käyttökustannuksiin. Vähän kuluttava ja niukkapäästöinen auto viestii lisäksi yrityksen ympäristötietoisuudesta. Päästörajan asettaminen työsuhdeautoille on tehokas keino vähentää CO2-päästöjä ja työsuhdeautojen kustannuksia. Vähemmän kuluttavan automallin valinta kannattaa, sillä näiden autojen jälleenmyyntiarvo säilyy paremmin kuin paljon kuluttavilla automalleilla.

Kansainvälinen ALD Automotive 

ALD Automotive on osa ranskalaista Société Générale Groupia ja toimii sen huoltoleasingistä ja autokannan hallinnoinnista vastaavana tytäryhtiönä.
 
Société Générale on Euro-alueen suurimpia rahoituspalvelukonserneja. Konserni työllistää 163 000 ihmistä 82 maassa.
Société Générale toimi kolmella eri avainliiketoimintasektorilla:

  • Yksityisasiakkaille suunnatut pankki- ja rahoituspalvelut: SG:n asiakkaana on yli 30 miljoonaa yksityishenkilöä maailmanlaajuisesti
  • Omaisuudenhoito ja yksityinen pankkitoiminta
  • Yritys- ja investointipankkitoiminta
Ota yhteyttä
01040400