Latausratkaisut

Yhteistyö johtavien latausoperaattoreiden kanssa

Teemme yhteistyötä johtavien latausoperaattoreiden kanssa Suomessa, jotta autoilijasi saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen latausverkoston ja sähköautolla liikkuminen on arjessa mahdollisimman sujuvaa. Tarjoamme yrityksellesi myös neuvoja ja tukea löytääksemme yhdessä yrityksellesi ja autoilijoillesi optimaaliset latausratkaisut, sekä hoidamme koko hallinnoinnin puolestasi.

Latausverkostoa kehitetään Suomessa jatkuvasti ja latauspisteiden määrä kasvaa. Yhteistyökumppanimme Virta ja Plugit ovat suurimpia sähköautojen latausinfrastruktuurin alalla toimivia yrityksiä Suomen markkinoilla. Palvelumme avulla saat käyttöösi kumppaneittemme laajan latausverkoston.  Kumppaneittemme latausverkostoa käyttäessä latauskulut ohjautuvat suoraan ALD:lle, jolloin ne veloitetaan muiden leasingkustannusten yhteydessä kuukausilaskutuksessa. Mahdollistamme latauksen sekä kotona, yrityksen toimipaikalla että julkisessa latausverkostossa.

Autamme sinua yrityksellesi ja autoilijoillesi sopivan ratkaisun valinnassa - oli kyseessä sitten kokonaisratkaisu kulujen hallinnointipalvelulla, tai latauslaitteisto ilman kuluja ohjaavaa älytoimintoa. Kotilatauslaite on mahdollista lisätä leasingsopimukselle lisävarusteena, oli laitteessa latauskulut ohjaava älytoiminto tai ei. Lue eri latausmahdollisuuksista lisää täältä.

Miten ALD voi auttaa latausratkaisun valinnassa?

Ratkaisu
Ratkaisu
Tarjoamme yrityksellesi helpon latausratkaisun, sekä tukea ja neuvoja latauslaitteiden valinnan suhteen.
Asennus
Asennus
Autamme sinua latausverkon asennuksessa; kumppanimme suorittaa latausasemien asennukset ympäri Suomen.
Hallinnointi
Hallinnointi
Hoidamme hallinnoinnin yhteistyökumppaneidemme kautta koko leasingsopimuskauden ajan.

Onko yrityksesi valmis siirtymään kohti sähköistä liikkumista?

Jos olet jo asiakas, voit ottaa yhteyttä omaan ALD -yhteyshenkilöösi ja kysyä lisää ALD Electricistä.

Mikäli et vielä ole asiakkaamme ja haluat saada lisätietoja ALD:stä tai ALD Electricistä, voit ottaa yhteyttä leasingmyyntiimme.

Ota yhteyttä
010 404 00