Latausratkaisut yrityksesi työsuhdeautoille

Sähköautot ja lataushybridit yleistyvät työsuhdeautoina. Valtaosa uusista ensirekisteröitävistä sekä tilattavista työsuhdeautoista on ladattavia. Ladattaviin autoihin siirtyminen voi kuitenkin tuntua aluksi haastavalta, sillä selviteltävää on paljon. ALD auttaa yrityksellesi ja autoilijoillesi sopivan ratkaisun valinnassa – oli kyseessä sitten kokonaisratkaisu kulujen hallinnointipalvelulla, tai latauslaitteisto ilman kuluja ohjaavaa älytoimintoa. Teemme yhteistyötä maan johtavien latausoperaattoreiden kanssa ja hoidamme tarvittaessa kaiken puolestasi.

Miten ALD voi auttaa latausratkaisun valinnassa?

Ratkaisu
Ratkaisu
Tarjoamme yrityksellesi helpon latausratkaisun, sekä tukea ja neuvoja latauslaitteiden valinnan suhteen.
Asennus
Asennus
Autamme sinua latausverkon asennuksessa; kumppanimme suorittaa latausasemien asennukset ympäri Suomen.
Hallinnointi
Hallinnointi
Hoidamme hallinnoinnin yhteistyökumppaneidemme kautta koko leasingsopimuskauden ajan.

Yhteistyö johtavien latausoperaattoreiden kanssa

Teemme yhteistyötä johtavien latausoperaattoreiden kanssa Suomessa, jotta autoilijasi saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen latausverkoston ja sähköautolla liikkuminen on arjessa mahdollisimman sujuvaa. Tarjoamme yrityksellesi myös neuvoja ja tukea löytääksemme yhdessä yrityksellesi ja autoilijoillesi optimaaliset latausratkaisut, sekä hoidamme koko hallinnoinnin puolestasi.

Latausverkostoa kehitetään Suomessa jatkuvasti ja latauspisteiden määrä kasvaa. Yhteistyökumppanimme Virta, ABC lataus ja Plugit ovat suurimpia sähköautojen latausinfrastruktuurin alalla toimivia yrityksiä Suomen markkinoilla. Palvelumme avulla saat käyttöösi kumppaneittemme laajan latausverkoston.

Kumppaneittemme latausverkostoa käyttäessä latauskulut ohjautuvat suoraan ALD:lle, jolloin ne veloitetaan muiden leasingkustannusten yhteydessä kuukausilaskutuksessa. Mahdollistamme latauksen sekä kotona, yrityksen toimipaikalla että julkisessa latausverkostossa. Kotilatauslaite on mahdollista lisätä leasingsopimukselle lisävarusteena, oli laitteessa latauskulut ohjaava älytoiminto tai ei. Lue eri latausmahdollisuuksista lisää täältä.

Onko yrityksesi valmis siirtymään kohti sähköistä liikkumista?

Jos olet jo asiakas, voit ottaa yhteyttä omaan ALD -yhteyshenkilöösi ja kysyä lisää ALD Electricistä.

Mikäli et vielä ole asiakkaamme ja haluat saada lisätietoja ALD:stä tai ALD Electricistä, voit ottaa yhteyttä leasingmyyntiimme.

Ota yhteyttä
010 404 00