AJANKOHTAISIA AIHEITA

23huhti
2024

ALD siirtyy käyttämään Salesforcen Customer Care -asiakaspalvelutyökalua

ALD siirtyy käyttämään Salesforcen Customer Care -asiakaspalvelutyökalua

Liikkumisen tavat kehittyvät huimaa vauhtia juuri nyt ja autoalan asiantuntijoina meidän on pysyttävä muutoksen aallonharjalla kehittämällä innovatiivisia ja vastuullisia palveluita asiakkaillemme. Uudistuminen edellyttää myös työkalujen modernisoimista. Otimme viime vuonna käyttöön uuden toiminnanohjausjärjestelmän ja tämän jatkumona otamme huhtikuun lopulla käyttöön uuden asiakaspalvelutyökalun.

 

Tavoitteenamme on, että asiakkaat saavat jatkossa entistä nopeampaa ja sujuvampaa palvelua. Käyttöönoton yhteydessä on todennäköistä, että palvelumme viivästyy hetkittäin. Teemme parhaamme, että käyttöönotosta aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa asiakkaillemme.

 

Asiakaspalvelutyökalumme päivitys ei aiheuta sinulta toimenpiteitä. Muutoksen tulet kuitenkin huomaamaan niin, että jatkossa meiltä tulevien sähköpostien otsikkokentässä on numerosarja, joka on palvelupyyntösi tunnus. Toivomme, että säilytät numerosarjan vastauksessasi, niin järjestelmämme auttaa meitä hoitamaan asiaasi entistä sujuvammin. 

 

ALD:n asiakaspalvelu on jatkuvasti tukenasi

Vaikka järjestelmämuutos sujuvoittaa jatkossa yhteistyötämme, asiakaspalvelussamme vastaavat edelleen ihmiset ihmisille.

Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse arkisin kello 10–16 numerosta 010 404 2503 ja sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@aldautomotive.com.

 

Ole rohkeasti yhteydessä – autamme mielellämme!

Ota yhteyttä
010 404 00