AJANKOHTAISIA AIHEITA

30touko
2023

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto etenee suunnitellusti

Uuden toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto etenee suunnitellusti

ALD Automotiven ja NF Fleetin yhteinen järjestelmäuudistus on edennyt aikataulussa. Uusi järjestelmä otettiin käyttöön tammikuun lopussa ja nyt on menossa enää viimeiset viilaukset.

Uusi yhteinen toiminnanohjausjärjestelmä on jo päivittäisessä käytössä, mutta se aiheuttaa joihinkin palveluihin vielä ajoittain lyhytaikaisia viiveitä. Asiantuntijamme ottavat järjestelmän eri toiminnallisuudet käyttöön vaiheittain, joten samalla hiotaan myös työskentelyprosesseja uusiksi.

”Viiveitä voi esiintyä vielä hetken aikaa, mutta olemme jo selvästi voiton puolella. Meidän työmme helpottuu huomattavasti ja se näkyy pian myös asiakkaiden suuntaan. Nyt jo näemme konkreettisesti sen, että pystymme palvelemaan asiakkaitamme jatkossa entistäkin paremmin ja nopeammin”, kertoo ALD Automotiven Asiakaspalvelupäällikkö Nina Hoffman.

Uusien teknologioiden avulla entistä parempaa ja nopeampaa palvelua

Liikkumisen tavat kehittyvät huimaa vauhtia juuri nyt ja autoalan asiantuntijoina meidän on pysyttävä muutoksen aallonharjalla kehittämällä innovatiivisia ja vastuullisia palveluita asiakkaillemme.

Tämä järjestelmäuudistus auttaa meitä analysoimaan ja seuraamaan globaaleja muutostrendejä, sekä ymmärtämään paremmin asiakkaidemme tarpeita. Uuden järjestelmän avulla voimmekin jatkossa tuottaa yritysasiakkaillemme yhä monipuolisempia analyyseja ja raportteja vastuullisen liikkumisen tarpeisiin.

”Uudistuksemme tärkeimpinä tavoitteina ovat palveluidemme laadun, helppouden ja sujuvuuden kehittäminen. Uusien teknologioiden avulla voimme jatkossa tuottaa täysin uudenlaisia digitaalisia palveluita helpottamaan asiakkaidemme päivittäistä liikkumista ja vasteajat lyhenevät”, kertoo ALD Automotiven Chef Digital Officer Juha Karstunen.

Kiitos sinulle, asiakkaamme, kärsivällisyydestäsi siirtymävaiheen aikana. Pian voimme palvella sinua entistä paremmin. Kuten aina, jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan ALD-yhteyshenkilöösi!

Ota yhteyttä
010 404 00