AJANKOHTAISIA AIHEITA

16joulu
2021

ALD:n asiakastyytyväisyys edelleen kiitettävällä tasolla

ALD:n asiakastyytyväisyys edelleen kiitettävällä tasolla

Yrityspäättäjät antoivat ALD:lle alkusyksyllä tehdyssä asiakastutkimuksessa kiitettävän arvosanan. Vastauksissa korostuivat eritoten ALD:n asiantuntijuus sekä asiakaspalvelun luotettavuus ja sujuvuus. Mitä muuta tutkimuksesta kävi ilmi?

Kuluneen vuoden eritysolosuhteet eivät juurikaan heilauttaneet päättäjätutkimuksen tuloksia edellisvuosiin verrattuna. – Oli hienoa huomata, että kyselyn tulokset noudattavat aiempien vuosien linjaa. Kaiken kaikkiaan sekä pitkäaikaisempien asiakkaidemme yrityspäättäjät ovat tyytyväisiä ALD:n toimintaan, että myös uudempien asiakkuuksien yrityspäättäjät, sillä lähes 90 % vastaajista piti päätöstään valita ALD yhteistyökumppanikseen hyvänä. Kokonaistoiminnan arvioinnissa vastaajat arvostivat erityisesti asiantuntijuutta, luotettavuutta sekä palvelun ja prosessien sujuvuutta, Myyntiryhmän päällikkö Niina Lind toteaa.

Digitaaliset ratkaisut ovat tulleet jäädäkseen

Kuten suurimmassa osassa yrityksiä, on ALD:ssakin tehty digiloikka viimeisen vuoden aikana. – Sähköpostin, puhelimen ja Teamsin rooli on erityisolosuhteista johtuen korostunut meidän ja asiakkaiden välisessä viestinnässä, mutta kyselyn perusteella se on linjassa sen suhteen, miten asiakkaat toivovat heihin pidettävän yhteyttä. ALD arvioidaan korkealle myös digitaalisten palveluratkaisujen osalta: kolmannes vastaajista antaa niille hyvän arvosanan.

Hybridi- ja sähköautot korkealla päättäjien arvostuksissa

Vastausten perusteella näyttää myös siltä, että vaihtoehtoisia käyttövoimia edustavat ajoneuvot tulevat korostumaan yritysten lähitulevaisuuden autopolitiikoissa. –  Peräti 80 % vastaajista pitää auton käyttövoimaa merkittävänä tekijänä yrityksen autopolitiikassa ja aikoo tulevaisuudessa painottaa  autopolitiikan ladattaviin hybrideihin ja täyssähköautoihin. 

Lind arvioi, että edellä mainittu trendi tulee entisestään korostamaan ALD:n asiantuntijaroolia. – Yritykset tarvitsevat autoilun murroksessa ja muutoksissa ammattitaitoisen kumppanin, joka ohjaa yrityspäättäjät tekemään kestäviä valintoja.

*ALD yrityspäättäjätutkimus toteutettiin elo-syyskuussa 2021. Kyselyn toteutti Innolink ja sen vastausprosentti oli 22.

Ota yhteyttä
010 404 00