AJANKOHTAISIA AIHEITA

24tammi
2017

Autoverouudistus jäi lähtöruutuunsa – Huoltoleasing osoitti varmuutensa tässäkin tilanteessa

Autoverouudistus jäi lähtöruutuunsa  – Huoltoleasing osoitti varmuutensa tässäkin tilanteessa

Liikenneministeriö ilmoitti maanantaina keskeyttävänsä niin sanotun liikenneverkkoyhtiön valmistelun. Liikenneministeriön tiedotteen mukaan pääministeri Juha Sipilän (kesk.) kanssa on sovittu, että autoverosta ei luovuta, ja sen vuoksi liikenneverkkoyhtiö ei voisi saada toimintaansa varten riittäviä asiakasmaksutuloja. Liiketaloudellisia edellytyksiä liikenneverkon kehittämiseksi ei siten ole olemassa, joten selvitystyö keskeytetään.

ALD Automotive on seurannut tilannetta tiiviisti ja tiedottanut siitä asiakkailleen. ALD Automotiven tarjoamat huoltoleasingsopimukset ovat jälleen osoittautuneet turvalliseksi ja huolettomaksi ratkaisuksi asiakkaan kannalta. Muissa rahoitusratkaisuissa asiakas vastaa lähes aina itse auton jälleenmyyntiarvosta ja riskeistä, sekä huolto- ja rengaskustannuksista ja mahdollisista kuluista liittyen teknisiin vikoihin.

Asiakkaidemme liikkumisen sujuminen on meille tärkeintä ja siksi päätös valita huoltoleasing on erinomainen. Me huolehdimme kaikista näistä yllätyksistä, sinun tarvitsee keskittyä vain ajamiseen.

ALD Automotive jatkaa tilanteen seuraamista, niin autoveron kuin muidenkin mahdollisten muutosten osalta, huolehtien siitä, että asiakkaalla on paras mahdollinen tieto päätöksentekonsa tueksi.

Me huolehdimme kaikesta muusta, sinun tarvitsee vain ajaa!

Ota yhteyttä
010 404 00