Trimico

PK-yrityksen autoilut sujuvat huoltoleasingilla

Kuljetus- ja logistiikka-alan järjestelmäratkaisuja kehittävä Trimico päätti vuonna 2014 sujuvoittaa työsuhdeautoilua ja otti käyttöönsä ALD Automotiven huoltoleasing-palvelun. Aiemmin käytössä ollut pankin tarjoama rahoituspalvelu ei tuntunut enää kätevältä tavalta leasata autoja. ALD Automotive valikoitiin yhteistyökumppaniksi toimivan ratkaisunsa vuoksi.

 

– Kun aloitin Trimicolla toimitusjohtajana, tutkin käytössä olevaa rahoituspalvelua ja totesin, että tähän on pakko olla helpompikin tapa. Päätimme lähteä tekemään yhteistyötä ALD:n kanssa, koska heidän ratkaisunsa tuntui toimivimmalta, sanoo Trimicon toimitusjohtaja Jarmo Laitinen.

Trimico Oy_Jarmo Laitinen_web-2

Trimicolla, kuten muillakin ALD:n asiakkailla, on nimetty asiakaspalvelija, johon voi olla yhteydessä kaikkiin leasingiin liittyvissä kysymyksissä. Suora yhteys tuttuun asiakaspalvelijaan takaa Trimicolle paitsi nopeat vastaukset myös asiakaslähtöisen ja luotettavan palvelun. Yrityksen autoasioita käydään läpi yhdessä oman asiakaspalvelijan kanssa tasaisin väliajoin, niin että käytössä on aina  sopivimmat ratkaisut.

– Pidämme aina oman asiakaspalvelijamme mukana yhteydenpidossa, vaikka asiaa pitäisikin sumplia esimerkiksi laskutusosaston kanssa. On ollut kätevää, että voimme lähettää kysymykset yhteen paikkaan ja asiat selvitetään  ALD:n päässä kertaheitolla. Parhaimmillaanhan toki yhteistyö rullaa niin, ettei asiakaspalvelijaan tarvitse edes olla yhteydessä, kuvailee Laitinen.

ALD:n huoltoleasing-palveluun kuuluu auton leasauksen lisäksi määräaikaishuollot, normaalista kulumisesta aiheutuneet korjaukset ja renkaiden vaihdot. Trimicolla huoltoleasing-palveluun siirtyminen helpotti autoilun lisäksi raportointia ja hallinnointia.

– Vaikka työsuhdeautot hoituisivat myös muiden kumppanien avulla, on autojen leasaaminen ALD:lta mutkatonta. Suosittelemme ehdottomasti ALD:n huoltoleasingia myös muille PK-yrityksille! Laitinen kertoo.

Ota yhteyttä
010 404 00