Med Group

ALD Automotivelta autopolitiikka ja työsuhdeautot Med Groupille

Sosiaali- ja terveyspalveluja tuottava Med Group päätti kilpailuttaa leasing-toimijat ja laittaa yrityksen liikkumisen ratkaisut kerralla kuntoon. Kilpailutuksen voittajaksi valikoitui ALD Automotive, joka toteutti leasingpalveluiden lisäksi kartoituksen ja loi Med Groupille työsuhdeautoiluun toimivan autopolitiikan.

- Päädyimme ALD Automotiveen, koska vertailun jälkeen ALD vaikutti parhaimmalta alan toimijalta. Esimerkiksi joustavuus ja läpinäkyvä hinnoittelu sekä suuri sijaisautojen valikoima olivat meille tärkeä seikka, kertoo Med Groupin talousjohtaja Sanna-Mari Ovaska.

Med Groupin lähtökohtana oli tarjota esimiehilleen ja asiantuntijoilleen mahdollisuus ottaa työsuhdeauto, mutta yritys ei vielä tätä ennen ollut suunnitellut tähän liittyviä sääntöjä ja ohjeita. ALD toteutti Med Groupille konsultointina autopolitiikan, jossa määritellään työsuhdeautoihin liittyvät toimintamallit.

- Konsultointi sujui hyvin ja ALD tarjosi läpi prosessin hyviä vahvaan kokemukseen perustuvia käytännön vinkkejä. Meille oli tärkeää löytää kumppani, jonka kanssa työsuhdeautoiluun liittyvät hallinnolliset asiat hoituvat sujuvasti ja systemaattisesti, kertoo talousjohtaja Ovaska.

Med Groupin työntekijöillä on nyt mahdollisuus ottaa työsuhdeauto ja useat työntekijät ovat tähän tarttuneet.

ALD räätälöi autopolitiikan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Se huomioi konsultoinnissa kustannukset, henkilöstön toiveet, turvallisuuden ja ympäristökysymykset. Esimerkiksi Med Group halusi kannustaa työntekijöitään valitsemaan vähäpäästöisiä autoja, joten tätä varten kehitettiin erillinen kannustin.

- Noin 70 prosenttia työsuhdeauton ottaneista on valinnut joko vähäpäästöisen tai hybridiauton, kertoo talousjohtaja Ovaska.

Liikkumisen ratkaisujen konsultoinnissa ALD pyrkii löytämään aina asiakkaan kulloiseenkin tilanteeseen parhaiten sopivat ratkaisut. Tämä ei ole lyhytjänteistä työtä, vaan autopolitiikan kehittäminen jatkuu yhteistyössä ja päivitystyötä tehdään asiakkaan tarpeiden mukaan vähintään kerran vuodessa.

Ota yhteyttä
010 404 00