Siirtoleasing

Siirtoleasing-palvelusta näet listan leasingkäytössä olevista autoista, jotka ovat vapautuneet tai vapautumassa yrityksen käyttöön. Asiakkaillamme on mahdollisuus siirtää leasingauto toiselle yritykselle Siirtoleasing-palvelun kautta. Palvelun avulla voit myös etsiä käyttöösi sopivan, vähän ajetun leasingauton.

Mistä siirtoleasingissä on kyse?

Siirtoleasingpalvelun avulla ALD Automotiven asiakkaat voivat joustavasti vaihtaa työsuhdeautoa esimerkiksi elämäntilanteen muuttuessa. Siirtoleasinglistalta löydät tällä hetkellä vapautumassa olevat leasingautot. Huomioithan, että useimmat siirtoleasingautot ovat yritysasiakkaiden käytössä mahdolliseen siirtohetkeen asti.

Listalta näet leasingauton merkin ja mallin, mittarilukeman, auton ovh:n, vuokran, verotusarvon sekä paljonko sopimuskautta ja ajo-oikeutta on jäljellä. Siirron yhteydessä auton sopimusaikaa voidaan pidentää ja kilometrimäärää muuttaa vastaamaan todellista tarvetta.Siirron toteutuessa yrityksiltä veloitetaan ALD lisäpalveluhinnaston mukainen palvelumaksu.

Teethän varauksen vain yhdestä autosta kerrallaan, siinä vaiheessa, kun olet valmis etenemään työsuhdeauton hankinnassa. Siirto vaatii molempien osapuolien hyväksynnän. Siirtoleasingvarauksen jälkeen sovitaan auton palautuksesta ALD:lle. Meillä auto tarkistetaan, tehdään mahdolliset korjaukset ja puhdistetaan. Vasta tämän jälkeen auto luovutetaan uudelle käyttäjälle ja siirto tehdään luovutuspäivästä alkaen. 

Siirtoon tulee varata aikaa vähintään kaksi viikkoa. 

Haluan varata itselleni auton siirtoleasinglistalta

  1. Tarkista yrityksesi autopolitiikasta, onko siirtoleasingauton ottaminen mahdollista
  2. Kartoita löytyykö siirtoleasinglistalta sinulle sopiva auto
  3. Voit varata sinulle sopivan auton siirtoleasingpalvelussa
  4. Teethän varauksen vain yhdestä autosta kerrallaan, siinä vaiheessa, kun olet valmis etenemään työsuhdeauton hankinnassa
  5. ALD Automotiven yhteyshenkilö ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen auton siirrosta

Haluan luopua huoltoleasingautostani

  1. Tarkista työnantajaltasi onko autosta luopuminen siirtoleasingpalvelun avulla mahdollista
  2. Tarkista autosi kilometrilukema
  3. Ilmoita ALD Automotiven yhteyshenkilöllesi, että auton voi lisätä siirtoleasingpalveluun
  4. Ilmoita samalla mahdollinen siirtoajankohta, milloin olet valmis luopumaan autosta

Lisätietoja siirtoleasingistä saat asiakaspalvelustamme.

Ota yhteyttä
010 404 00