EasyPark-pysäköintipalvelu

Vaivatonta pysäköintiä ilman kolikoita tai kuittisotaa EasyPark-pysäköintisovelluksen avulla.

ALD Automotiven asiakkaat voivat nyt hyödyntää EasyParkin pysäköintipalvelua osana kokonaisvaltaisia yritysautopalveluita. EasyPark-palvelun avulla hoidetut pysäköintimaksut voidaan liittää ALD Automotiven laskutukseen. Kolikoita ei tarvitse kantaa enää mukana, sillä pysäköinnin voi aloittaa sekä lopettaa EasyParkin kautta joko älypuhelinsovelluksella tai soittamalla palvelunumeroon. Pysäköintiaikaa voi myös tarvittaessa jatkaa etäältä - vaikkapa kokoushuoneesta käsin tapaamisen venyessä!

Kaikki pysäköintimaksut yhdelle laskulle

Palvelu vähentää pysäköintikuittien ja matkalaskujen käsittelyyn käytettyä aikaa. Kaikkien työntekijöiden pysäköintimaksut kootaan yhdelle laskulle kuukausittain ja lähetetään ALD Automotiven koontilaskun yhteydessä yritykselle. Palvelussa on myös mahdollista avata oma henkilökohtaisiin pysäköinteihin tarkoitettu tili, jolloin yksityiset pysäköintisi veloitetaan suoraan luottokortilta.

Palvelu käyttöön ilman avausmaksua

ALD Automotiven asiakkaat saavat EasyPark-palvelun käyttöönsä ilman avausmaksua. Palvelun kuukausiveloitus on 6,95€/käyttäjä (alv 0%). Pysäköinnit veloitetaan toteutuneen pysäköintiajan mukaan + 0,55€/pysäköinti. Varmistathan ensin yrityksessäsi voidaanko palvelu ottaa käyttöön.

Ota yhteyttä
010 404 00