Konsultointi

Autamme vähentämään autokantasi päästöjä

Autamme yritystäsi tarjoamalla konsultointia vähäpäästöisemmistä autovalinnoista, sekä antamalla neuvoja kaikissa sähköautoiluun liittyvissä kysymyksissä. Konsultaatiomme huomioi aina yrityksesi tarpeet, unohtamatta kustannustehokkuutta ja henkilöstötyytyväisyyttä.

Neuvontamme perustuu yrityksen ja työntekijöiden kattavaan analyysiin, jossa painopisteenä on TCO (Total Cost of Ownership) eli kokonaiskustannukset. Tarkoituksena on antaa sinulle kokonaiskuva, jonka perusteella voit tehdä päätöksesi.

Autamme laatimaan yrityksellesi autopolitiikan, jossa huomioidaan yksilölliset tavoitteenne sekä kustannuksien, ympäristön, turvallisuuden että henkilöstön näkökulmista. Konsultoinnissa otamme aina huomioon sekä työntekijöidenne tarpeet käyttövoimien ja latauslaitteiden valinnassa, että yrityksesi reunaehdot työsuhdeautoilun ja hyötyajoneuvojen suhteen. Oikean ja ajankohtaisen autopolitiikan avulla varmistat myös, että yrityksesi autoilijat hyödyntävät uutta teknologiaa mahdollisimman tehokkaasti niin työsuhdeautoissa kuin hyötyajoneuvoissakin.

Onko yrityksesi valmis siirtymään kohti sähköistä liikkumista?

Jos olet jo asiakas, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä lisää ALD Electricistä.

Mikäli et vielä ole asiakkaamme ja haluat saada lisätietoja ALD:stä tai ALD Electricistä, voit ottaa yhteyttä leasingmyyntiimme.

Ota yhteyttä
010 404 00