Hansel vahinkotapaukset ja vakuutus

Kaikilla leasingajoneuvoilla tulee olla KASKO (ajoneuvovakuutus).

Valtion virastojen ja laitosten ajoneuvoilla ei tarvitse olla erillistä lakisääteistä liikennevakuutusta, sillä Valtiokonttori korvaa valtion virastojen ja laitosten omistamien/hallinnassa olevien ajoneuvojen aiheuttamat liikennevahingot, niin kuin valtio olisi antanut liikennevakuutuksen.

Mikäli liikennevahinkoon on osallisena toinen osapuoli kutsu paikalle poliisi. Yleinen hätänumero on 112. Hinausauton saat soittamalla ALD Tiepalveluun, puh. 0800 9 0909. Liikennevahingon syyllinen osapuoli tekee vahinkoilmoituksen omaan vakuutusyhtiöönsä.

Muiden kuin valtion virastojen ja laitosten ajoneuvojen pakolliset liikennevakuutukset tulee hankkia muualta kuin Valtiokonttorilta esim. Folksamilta. Jos et ole varma kuulutko Valtiokonttorin korvauksen piiriin, ota yhteyttä esim. Valtiokonttoriin.

Lisätietoja Hanselin ajoneuvovakuutusten puitejärjestelyistä löydät täältä

Vahinkotapauksissa ole hyvä ja täytä vahinkoilmoitus. Sähköinen vahinkoilmoitus tästä vahinkoilmoituksen linkistä. Sähköistä vahinkoilmoituspalvelua ylläpitää ALD Automotiven ja vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjauskumppani Incar Oy. Korjaamo on sinuun yhteydessä heti vastaanotettuaan vahinkoilmoituksesi. Mahdolliset vahinkoilmoitukseen liittyvät tiedustelut pyydämme osoitteeseen vahinkoilmoitus@incar.fi

Lisätietoja vahinko- ja vauriotapauksista löydät Vahinkotapaukset-sivuilta.

Ota yhteyttä
010 404 00