ALD blogi

Kesätöistä arvokasta työkokemusta

/ Theme(s): Kaikki julkaisut
Kesätöistä arvokasta työkokemusta

Työllistämme tänäkin kesänä useita kesätyöntekijöitä, jotka avustavat henkilöstöämme eri tiimeissä. Osana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaa haluamme kantaa vastuumme nuorten työllistämisestä. Kesätyöntekijät ovat arvokkaana apuna sijaistamassa vakituisten työntekijöiden kesälomien aikana ja mahdollistavat mm. asiakaspalvelun toiminnan koko kesän aikana. Nuoria on lisäksi töissä laskutuksessa, myynnin tuessa, sekä tytäryhtiömme NF Fleetin tehtävissä. Kesätyöntekijämme kertovat alla itsestään ja ensimmäisten viikkojen kokemuksistaan. 

 

Anna Schmidt

"Opiskelen tradenomiksi Metropoliassa, missä syksyllä minulla alkaa kolmas opiskeluvuosi. Opiskeluissani suuntaudun esimiestyöhön ja työyhteisön kehittämiseen. Harrastuksiini kuuluu jääkiekko, jota olen pelannut 7-vuotiaasta lähtien.

Aloitin kesätyöt ALD:llä viime kesänä laskutuksessa, jonka jälkeen vaihdoin syksyksi/talveksi myyntiin ja jatkan myynnissä tänä kesänä. Myynnissä pääsen tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia myynnin työtehtäviä. Ensimmäinen mielikuva ALD:stä oli todella positiivinen ja koin, että tänne oli helppo ja mukava tulla töihin. ALD:llä otetaan myös kesätyöntekijät hyvin vastaan."

 

Jaakko Koivunen

"Olen 25-vuotias kauppatieteiden opiskelija. Opiskelen Vaasan yliopistossa pääaineena laskentatoimea ja tilintarkastusta. ALD:llä työskentely on ollut alusta alkaen mukavaa ja tämä onkin jo minun kolmas kesä laskutuksen ja sopimushallinnan tiimissä. Tiimissäni on positiivinen ilmapiiri, joka on tehnyt palaamisesta helppoa. Jokaisena kesänä kaikki on ollut valmiina minua varten ja olen päässyt välittömästä tekemään töitä. Tehtäväni keskittyy sopimushallintaan, sopimuksen voimaanlaitosta sopimuksen päättämiseen ja joka kesä olen oppinut jotain uutta, sillä tehtäväalueeni on laajentunut vuosi vuodelta."

 

Viola Kilpeläinen 

"Olen NF Fleetin kesän 2019 kesätyöntekijä. Olen 20-vuotias opiskelija Helsingistä. Opiskelin viime vuoden Skotlannissa University of Aberdeenissa johtamista ja psykologiaa. Nyt jatkan opintojani Aalto-yliopistossa kauppatieteiden parissa. Harrastin kilpauintia 12 vuotta, mutta lopetin viime vuonna.

Kesän alku on ollut erittäin mukava NF Fleetin asiakaspalvelussa. Autan asiakaspalvelun tiimiä kiireen keskellä autojen tarjousten ja tilausten tekojen kanssa sekä monessa muussa asiassa aina tarvittaessa. Työkaverit ovat kannustavia ja auttavat mielellään. Positiivinen yllätys täällä oli vahva ryhmähenki ja se, kuinka nopeasti kesätyöntekijäkin pääsi mukaan tuttavalliseen porukkaan."