AJANKOHTAISIA AIHEITA

01loka
2019

Sijoituimme toiseksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailun sarjassa

Sijoituimme toiseksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailun sarjassa

ALD Automotive on sijoittunut toiseksi Vastuullinen Kesäduuni -kilpailun Pienet ja Keskisuuret Yritykset -sarjassa. Kilpailussa kesätyöntekijät arvioivat kesätyökokemukstaan ja työnantajaa kuudella kysymyksellä, joissa arvioitiin työnantajaa mm. työnhakuprosessin, perehdytyksen, työtehtävien mielekkyyden ja tasapuolisuuden perusteella. Kesätyöntekijöidemme antamat arviot meistä ylittivät sarjan keskiarvot kaikilla aihealueilla.

Arvomme heijastuvat myös kesätyöntekijöiden kokemuksiin meistä työpaikkana ja sijoituimme upealle toiselle sijalle sarjassamme. Tiimihenki on yksi kantavista arvoistamme ja kaikki työntekijät, myös kesätyöntekijät, otetaan innolla mukaan porukkaan. Kaikkia työntekijöitä kohdellaan yrityksessä tasa-arvoisesti, riippumatta työsuhteen pituudesta. Tämä on heijastunut kesätyöntekijöiden antamiin arvioihin meistä. Kesätyöntekijöidemme meille antama arvosana oli 3,81 (asteikolla 1-4). Pienet ja Keskisuuret Yritykset -sarjaan osallistui 630 organisaatiota.

Olemme jo useana kesänä palkanneet kesätyöntekijöitä varmistamaan asiakaspalvelun ja toimintojen jatkuvuuden myös lomakaudella. Kesätyöntekijät ovat sijoittuneet eri puolille organisaatiota vastuullisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Kesäksi 2019 palkkasimme 13 kesätyöntekijää. 

 

Tietoa kilpailusta:

Kilpailuun vastaaminen toteutettiin verkkokyselynä heinä-elokuussa 2019 yhteistyössä kesätyönantajien kanssa. Vastuullisin kesäduuni -kilpailun tulokset perustuvat vastuullisen kesäduunikampanjan kuuden hyvän kesätyön periaatteen toteutumiseen.  Kesätyönantajien tulos perustuu tutkimusosioiden 1-6 väittämien kokonaiskeskiarvoon. Tutkimuksen toteutti IROResearch.

Lisätietoa kilpailusta osoitteesta www.kesaduuni.org

Ota yhteyttä
010 404 00