AJANKOHTAISIA AIHEITA

05huhti

ALD Automotive on mukana Vastuullinen Kesätyö -kampanjassa

ALD Automotive on mukana Vastuullinen Kesätyö -kampanjassa

ALD Automotive on tänä vuonna mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa tarjoamalla nuorille useampia työmahdollisuuksia.  Kesätyöntekijät pääsevät mukaan monipuolisiin tehtäviin eri puolille organisaatiota, niin asiakaspalveluun kuin vaihtoautomyymälöihin.

ALD on jo useana kesänä palkannut kesätyöntekijöitä varmistaakseen asiakaspalvelun ja toimintojen jatkuvuuden myös työntekijöiden lomakaudella. Kesätyöntekijät pääsevät työskentelemään vastuullisissa ja mukavissa tehtävissä osana kokeneiden ammattilaisten tiimejä. Tänä vuonna palkkaamme 13 kesätyöntekijää.

Yhteishenki on yksi ALD Automotiven kantavista arvoista ja kesätyöntekijät otetaan innolla mukaan iloiseen porukkaan. Moni nykyisistä työntekijöistä on aloittanut uransa kesätyöntekijänä! Löydät tietoa ALD Automotiven vastuullisista kesätöistä täältä.

Vastuullinen Kesäduuni on kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja. Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin. Tämä takaa hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin. Lue kampanjasta lisää täältä.

Ota yhteyttä
010 404 00