AJANKOHTAISIA AIHEITA

06marras
2017

Yksityisleasingauton hankkiminen tulee entistä helpommaksi – ALD Automotive ja VV-Auto yhteistyöhön

Yksityisleasingauton hankkiminen tulee entistä helpommaksi – ALD Automotive ja VV-Auto yhteistyöhön

ALD Automotive ja VV-Auto Group Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen henkilöasiakkaiden yksityisleasing-palvelun tuottamisesta. Vuodesta 2018 lähtien VV-Autotalot tarjoaa kaikissa autoliikkeissään yksityisleasingia uutena vaihtoehtona auton ostamiselle.

Yksityisleasingin toimittajana toimii ALD Automotive. Sopimuksen piirin kuuluvat VV-Auton edustamista merkeistä Volkswagen, Audi, SEAT ja Volkswagen Hyötyautot.

”Olemme tyytyväisiä, että VV-Auto on valinnut juuri ALD Automotiven kumppanikseen yksityisleasingin tarjoajana. Meillä on suuret odotukset, sillä VV-Auto edustaa Suomessa useita suosittuja automerkkejä”, ALD Automotiven kaupallinen johtaja Kari Kauppinen iloitsee.

”Näemme, että markkinoilla on kysyntää yksityisleasingille, sillä se tarjoaa erittäin helpon tavan hankkia auto. Tämä uusi tuote monipuolistaa VV-Auton jo ennestään laajaa auton hankinnan rahoitusvalikoimaa”, toteaa VV-Auton talousjohtaja Marja Tikka

Yksityisleasing on kuluttajalle huoleton ja kätevä ratkaisu, sillä yksityisleasing sisältää aina kaikki auton käyttöön liittyvät kustannukset ja palvelut, pois lukien polttoainekulut ja pesut. Asiakas ei tarvitse auton hankintaa varten käsirahaa eikä sopimukseen sidota suurempia viimeisiä eriä kuten monissa osamaksusopimuksissa.

Tyypillinen yksityisleasing-sopimus on kestoltaan 24–48 kuukautta, ja asiakas voi aina vaihtaa uuteen autoon, kun vanha sopimus päättyy. Autoliikkeelle tämä tarjoaa uuden tavan rahoittaa yksityishenkilöiden autohankintaa. Kuluttajan kannalta uusi sopimus tuo helppoutta autoiluun, sillä kaikki auton huoltoon liittyvät asiat tapahtuvat automerkin omassa merkkihuollossa.

 

Lisätietoja:

Kari Kauppinen, kaupallinen johtaja, ALD Automotive Finland, kari.kauppinen@aldautomotive.com, puh. 040 730 2879

Martti Muona, Senior Vice President, VV-Autotalot, martti.muona@vv-auto.fi, puh. 050 388 9942

Ota yhteyttä
010 404 00