AJANKOHTAISIA AIHEITA

27loka

ALD Vaihtoautot on Suomen paras kehittyjä henkilökohtaisessa palvelussa

ALD Vaihtoautot on Suomen paras kehittyjä henkilökohtaisessa palvelussa

Suomalaiset asiakkaat ovat valinneet ALD Vaihtoautot vuoden parhaaksi kehittyjäksi Asiakkaan Ääni -kilpailussa.

Valinta perustuu kasvotusten tapahtuneissa palvelutilanteissa muodostuneeseen asiakaskokemukseen, jota SN4 Oy on mitannut asiakaskohtaamisen jälkeen lähetettävillä kyselyillä.

ALD Vaihtoautot nousi vuoden kehittyjäksi ja nosti henkilökohtaisen asiakaskokemuksen laatua ylivoimaisesti eniten edellisvuodesta, yli 163 prosenttia. ALD Vaihtoautojen palvelutason kehitys oli huomattava, sillä keskimäärin palvelutaso nousi 7 % vuoden aikajaksolla. 

”Mittaamme asiakastapaamistemme laatua pääasiassa mobiilikyselyin. Meillä asiakastapaamisia ja -kohtaamisia on kuukausitasolla sesonkivaihtelut huomioiden 2000−4000 kuukaudessa. Mielestäni laadukas henkilökohtainen palvelu rakentuu asiakkaan nopeasta ja henkilökohtaisesta kohtaamisesta. Tavoitteenamme on ylittää asiakkaan odotukset ja tarjota palvelua ja ratkaisuja asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin. Henkilökohtainen palvelu muuttuu kaiken aikaa monimuotoisemmaksi ja digitalisaation myötä kohtaamiset tapahtuvat enenevässä määrin verkossa”, kertoo ALD Vaihtoautojen operatiivinen johtaja Tommi Tuominiemi.

”Mittaamme ALD Vaihtoautoissa palvelun ja asiakaskokemusten laatua säännöllisesti asiakaskyselyillä, joiden palaute käydään henkilökunnan kanssa läpi kuukausittain. Asiakastyytyväisyys on myös osa palkitsemisjärjestelmäämme. Säännöllisellä koulutuksella ja toimintojemme kehittämisellä pyrimme takaamaan asiakkaillemme laadukasta palvelua myös jatkossa”, Tuominiemi jatkaa.

Henkilöpalvelun Asiakkaan Ääni -palkinnot: Eniten kehittyneet yritykset (%)
1. ALD Vaihtoautot, myyntipalvelut                163,32 %
2. Autokeskus, myyntipalvelut                          15,84 %
3. Konekesko, varaosapalvelut                         10,81 %

ALD Vaihtoautot toimii osana ALD Automotivea, joka on jo 1980-luvulta pitänyt yllä omaa vähittäismyyntitoimintaa. ALD Vaihtoautot toimii Vantaan Kaivokselassa ja Koivuhaassa sekä Tampereella. Näiden kolmen myymälän kautta osa palautuvista leasingautoista myydään suoraan kuluttajille.

 

Lisätietoja:
Tommi Tuominiemi, operatiivinen johtaja, ALD Automotive, puh. 050 341 6409
Petteri Miettinen, asiakkuusjohtaja, SN4, Asiakkaan Ääni -kilpailun toteuttaja, puh. 0400 141 426

Ota yhteyttä
010 404 00