AJANKOHTAISIA AIHEITA

26loka

ALD Sharing, uusi palvelu

ALD Sharing, uusi palvelu

ALD Sharing -yhteiskäyttöpalvelu esiteltiin tänään niin asiakkaille kuin lehdistölle ensimmäistä kertaa.

ALD Sharing on täysin uudenlainen autojen yhteiskäyttöpalvelu, jonka avulla yritys voi optimoida työntekijöiden liikkumisen kustannuksia. Samalla henkilöstön työliikkumisen kustannukset laskevat, sisäinen paperityö vähenee ja kustannusten ennakoitavuus kasvaa. Älykäs teknologia mahdollistaa autojen avaimettoman käytön ja seuraa autojen huoltotilannetta mahdollistaen vaivattoman käyttökokemuksen.

”ALD Automotive huolehtii ALD Care -huolenpitopalvelun avulla kaikista auton ylläpitoon liittyvistä toimenpiteistä, varauksista lähtien. Asiakkaan tarvitsee vain ajaa. Palvelu tuo yrityksille mahdollisuuden tehostaa yhteiskäyttökaluston käyttöastetta monen ajoneuvon sijasta. Edellytykset uuden palvelun käyttöönotolle ovat hyvät, sillä liikkuvuuspalveluna yhteiskäyttöautot ovat saaneet jo aiemmin innostuneen vastaanoton eri Euroopan maissa. Kiinnostus jakamistalouteen ja ympäristöasioihin lisääntyy myös Suomessa. Kansainvälisten tutkimusten mukaan yksi uusi vähäpäästöinen yhteiskäyttöauto voi korvata liikenteestä jopa 15 ajoneuvoa”, sanoo ALD Automotiven toimitusjohtaja Pekka Kivinen.

Palvelun laaja raportointinäkymä mahdollistaa käyttöasteen tarkan seuraaminen, jonka myötä yritykset voivat tehostaa autojen käyttöastetta ja optimoida autokannan kokoa. Kustannusrakenne perustuu asiakaslähtöisyyteen, sillä yritys maksaa yhteiskäyttöautosta ajosuoritteeseen ja autoluokkaan perustuvan päiväkohtaisen vuokramaksun. Tämä helpottaa vertailua nykymallin kustannuksiin.

”Yhteiskäyttöautot avaavat uusia mahdollisuuksia liikkuville työntekijöille, jotka ajavat paljon taksilla ja käyttävät muita kulkuvälineitä kuten vuokra-autoja. ALD Sharing -palvelu tarjoaa ajanvarauskalenterin, josta yhteiskäyttöauton voi varata kätevästi ajasta ja paikasta riippumatta älypuhelimen avulla. Palvelu on jo nyt kattavasti saatavilla laajalla autovalikoimalla ja ensimmäiset yhteiskäyttötilaukset ovat jo tulleet ”, kertoo ALD Automotiven myyntiryhmän päällikkö Aki-Aleksi Pesonen.


Lisätietoja:
Pekka Kivinen
, Toimitusjohtaja, ALD Automotive, puh. 010 404 2211
Kari Kauppinen, Kaupallinen johtaja, ALD Automotive, puh. 040 730 2879
Aki-Aleksi Pesonen, Myyntiryhmän päällikkö, ALD Automotive, puh. 010 404 2561

Ota yhteyttä
010 404 00