AJANKOHTAISIA AIHEITA

05loka

Yhteiskäyttöpalvelun lanseeraus

Yhteiskäyttöpalvelun lanseeraus

Yritysautoilun uusin ulottuvuus on täällä

Yhteiskäyttöautot tulevat mullistamaan yritysautoilun Suomessa. Vähemmän taksikuitteja, kilometrikorvauksia ja ajopäiväkirjoja - tilalle moderni yhteiskäyttöauto.

ALD Sharing on täysin uudenlainen palvelu Suomessa, jonka avulla yrityksesi voi saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä ja nostaa autojen käyttöastetta. Palvelun avulla yritys voi optimoida yhteiskäyttökaluston käyttöasteen ja -mukavuuden. Palvelu tuo kustannustehokkuutta työajoihin ja täysin avaimeton auto nostaa vaivattomuudessaan käyttökokemuksen aivan uudelle tasolle.
ALD Sharing on autojen yhteiskäyttöpalvelu, jossa me huolehdimme kaikesta auton ylläpitoon liittyvästä - sinun tarvitsee vain ajaa.

Tule kuulemaan miten yhteiskäyttöauto voi hyödyttää sinun yritystäsi!

Kutsuvierastilaisuus pidetään tiistaina 25.10.2016 Hilton Airport -hotellissa (Lentäjänkuja 1, Vantaa). Tilaisuus kestää 9:00-10:00 ja aamupalaa tarjoillaan klo 8:30 alkaen. Ohjelmassa mielenkiintoisia puheenvuoroja liikkumistarpeiden murroksesta, digitalisaatiosta ja tietysti itse ALD Sharing -palvelun lanseeraus.

Osallistu ja varmista itsellesi kahden viikon maksuton kokeilujakso, niin pääset itse todistamaan, miten ALD Sharing vie yritysautoilun uudelle ulottuvuudelle. Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian. Kuitenkin viimeistään 21.10.2016 mennessä.

Ota yhteyttä
010 404 00