AJANKOHTAISIA AIHEITA

19loka

ALD Automotive tarjoaa henkilöstölleen polkupyöräedun

ALD Automotive tarjoaa henkilöstölleen polkupyöräedun

ALD:n liiketoiminnan ytimen muodostavat työsuhdeautot, mutta yhtiö tarkastelee tulevaisuuden liikkumisratkaisuja laajalla perspektiivillä. – Tarjoamme henkilöstöllemme pyöräedun, koska se on tehokas keino tukea työntekijöiden työhyvinvointia. Polkupyöräetu on myös vastuullinen ilmastoteko, ALD Automotiven HR Business Partner Jenni Ohrankämmen toteaa.

ALD:n polkupyöräedun yhteistyökumppanina toimii GoByBike, joka hoitaa polkupyörien hallinnoinnin avaimet käteen -palveluna rahoituksesta, vakuutuksista, hankinnasta ja huolloista aina loppulunastukseen tai palautukseen asti. – Näin polkupyöräedun hallinnointi ei kuormita meidän henkilöstöhallintoamme ja työntekijämme saavat vastaukset kysymyksiinsä näppärästi GoByBiken asiakaspalvelusta.

Tavallinen vai sähköpyörä?

ALD hankkii työsuhdepyörät leasingsopimuksella, jolloin kuukausivuokra sisältää vakuutukset, rahoituksen, varusteet ja huollot. Työsuhdepyörällä voi taittaa vapaasti vapaa-ajan ja työmatkojen pyöräilyt, ja menopeliksi voi valita joko tavallisen tai sähköavusteisen polkupyörän (max. 250w ja 25km/h). – Aivan kuten autoilussa, uskomme, että työsuhdepyöräetu voi osaltaan madaltaa henkilöstömme kynnystä hankkia sähköpyörä, sillä kuukausiveloitus on aina samansuuruinen riippumatta hankittavan pyörän hinnasta. Toivomme, että polkupyöräetu on henkilöstöllemme merkittävä taloudellinen kannustin hyötyliikunnan lisäämiseksi, sillä verotuksen näkökulmasta se on työntekijälle vuosittain verovapaa luontoisetu 1200 euroon saakka. 

Työsuhdepyöräetu saa hankkimaan sähköpyörän

Myyntikoordinaattori Anton Ryytty näkee työsuhdepyörän erinomaisena työnantajan kädenojennuksena. – Olin harkinnut jo jonkin aikaa uuden sähköavusteisen maastopyörän hankkimista mutta päätöksen teko - pyörien hinnoista johtuen - oli vaikeaa. 
-Kun kuulin mahdollisuudesta hankkia työsuhdepyörä, innostuin välittömästi. Työnantajan tarjoama etu helpotti hankintapäätöstä, sillä työsuhdepyöräedun kautta pyörän hankkiminen tuo selkeää säästöä. 
Ryytty aikoo käyttää tulevaa sähköavusteista maastopyörää työmatkaliikkumiseen ja vapaa-ajalla. - Sähköavusteinen maastopyörä on monipuolinen valinta, jolla onnistuvat niin työmatkat kuin vaativimmissa maastoissa ajaminen. Tavoitteena olisi päästä ajamaan maastopyörätapahtumia kesäisin sekä liikkua töihin läpi vuoden. Aamulla töihin tullessa voi helpottaa liikkumista sähköavustuksella ja työpäivän päätteeksi voi eksyä Keskuspuiston poluille nostamaan sykettä vaikkapa ilman avustusta. 
 

Ota yhteyttä
010 404 00